Pirmadieninės vairuotojų negandos Kauno gatvėse tęsiasi | Kas vyksta Kaune

Pirmadieninės vairuotojų negandos Kauno gatvėse tęsiasi

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Nors ryte iškritęs sniegas greitai virto mažiau slidžiomis balomis, kauniečius gatvėse pirmadienį toliau persekioja nelaimės. Vienas po kito fiksuojami eismo įvykiai, kuriuose susiduria daugiau nei du automobiliai, sužalojami žmonės.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad Birželio 23-iosios ir Partizanų gatvių sankirtoje prieš 15 val. viena į kitą rėžėsi „Volvo“, „Opel“ ir „Mercedes-Benz“ transporto priemonės.

Trys automobiliai popiet užblokavo Birželio 23-iosios ir Partizanų gatvių sankryžą / Skaitytojų nuotr.

Žmonės nelaimės metu nenukentėjo, bet vairuotojai, budėtojo teigimu, nežino, kaip pildyti eismo įvykio deklaraciją. Čia dirba patruliai, sankryžos prieigose gali formuotis spūstis. Anot skaitytojų, minėtoje sankryžoje sumaištį kelia nauji šviesoforai, kurie dar neįjungti, tačiau užstoja eismą tebereguliuojančius senuosius įrenginius.

13.13 val. gautas pranešimas apie dviejų automobilių – „BMW“ ir „Volkswagen“ – susidūrimą Tvirtovės alėjos ir Savanorių prospekto sankryžoje. Vairuotojai nesutarė dėl kaltės, pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Taip pat 12.24 val. pranešta apie smarkią avariją šalia R. Kalantos gatvėje 17 numeriu pažymėto pastato. Ten susidūrė „Audi A4“ ir „Volkswagen Caddy“ transporto priemonės.

Susidūrimo Petrašiūnuose metu nukentėjo du žmonės / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Dvi moteriškes, važiavusias „Audi“, greitosios pagalbos medikai pristatė į gydymo įstaigą apžiūrai. Nelaimės vietoje, informavo budintis pareigūnas, dirba patruliai. Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA