Degalinėje buvo prekiaujama alkoholiniais gėrimais | Kas vyksta Kaune

Degalinėje buvo prekiaujama alkoholiniais gėrimais

Kauno apskr. VPK nuotr.

Sekmadienio vakarą pareigūnai, tikrindami gautą informaciją dėl neteisėtai vykdomos prekybos alkoholiniais gėrimais, tikrino Kėdainių rajone veikiančias degalines. Jų paieškos davė „vaisių“ – rasta įmonė, nelegaliai prekiavusi alkoholiniais gėrimais.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Kriminalinės policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai bendradarbiaudami su Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento darbuotojais atliko patikrinimus vienos bendrovės veiklos vykdymo vietose, esančiose Kėdainių rajone.

Nustatyta, jog ši bendrovė neturi licencijos verstis mažmenine prekyba alkoholiniais gėrimais, todėl pareigūnai konfiskavo jos produktus.

Iš viso rasta ir paimta 31,5 l brendžio, 30 l degtinės, 4 l alaus ir 4,9 l spirituoto alkoholinio gėrimo, nepaženklinto nustatyta tvarka banderolėmis. Patikrinimų metu taip pat nustatyti ir kasos operacijų tvarkos pažeidimai.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėta administracinių nusižengimų teisena, bendrovei surašyti administracinių nusižengimų protokolai pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 209 str.,162 str., dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką ir dėl kasos aparatų eksploatavimo ar kasos operacijų tvarkos pažeidimo.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją bei primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, pranešti galima telefonu 112 arba anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 303 050.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA