Kaune masiškai daugėja partrenktų pėsčiųjų | Kas vyksta Kaune

Kaune masiškai daugėja partrenktų pėsčiųjų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šią savaitę Kauno gatvėse masiškai po vairuojamų automobilių ratais krito įvairaus amžiaus pėstieji. Medikų pagalbos prireikė visiems. Kai kurie žmonės sužaloti itin sunkiai.

Kaip skelbta portale „Kas vyksta Kaune“, praėjusio penktadienio popietę V. Krėvės prospekte buvo partrenkta mažametė. Ją kliudė troleibusas, po smūgio mergaitė išvežta į Kauno klinikas.

Tai ne vienintelė tokio pobūdžio nelaimė – spalio 26 dienos rytą judrios gatvės Vilijampolėje nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje taip pat parblokštas žmogus. Po smūgio vyras perduotas į medikų rankas. Nelaimingo įvykio nepadėjo išvengti ir Kauno valdžios įvestas naujas ženklinimas rombų figūromis, kurios atsirado tam, jog dar labiau atkreiptų vairuotojų dėmesį.

Nors ketvirtadienis keliuose buvo ramus pėsčiųjų atžvilgiu, trečiadienį gatvėse nelaimės pylėsi lyg iš gausybės rago – jų sūkuryje ir vėl pėstieji.  Kelyje Kaunas-Prienai-Alytus, vyro vairuojama „BMW“ markės transporto priemonė nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje vakare kliudė du senolius – vyrą ir moterį. Abu nukentėjusieji išvežti į ligoninę.

Taip pat trečiadienio vakarą, vos kelių minučių skirtumu Vandžiogalos plente, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, buvo partrenkta ir sunkiai sužalota mergaitė. Nelaimės liudininkai dalijosi šiurpą keliančiais pasakojimais, o atvykę medikai įvardijo smūgio padarinius.

Spalio 23 d., antradienį, Šiaurės prospekte automobilis partrenkė ne per pėsčiųjų perėją ryte bėgusį vaiką. Nors nukentėjusįjį apžiūrėjo medikai, vaikas rimtų sužalojimų esą nepatyrė.

Pirmadienio vakarą, 18:55 val. Kęstučio ir A. Mickevičiaus gatvių sankryžoje automobilis partrenkė per pėsčiųjų perėją einančią moterį. Nukentėjusiajai stipriai sutrenkta galva.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA