Policija atskleidė daugiau detalių: Kauno bankus apvogti bandė kaimynai | Kas vyksta Kaune

Policija atskleidė daugiau detalių: Kauno bankus apvogti bandė kaimynai

R. Tenio nuotr.

Kaip jau skelbta portale „Kas vyksta Kaune“, šeštadienį po vidurdienio pareigūnai gavo pranešimą apie bandymą galimai neteisėtai išsigryninti pinigus iš bankomatų, esančių skirtingose Kauno vietose. Policijai pavyko sulaikyti keturis įtariamuosius, savo kėslams įgyvendinti naudojusius tamsios spalvos korteles su kaukole, kaip spėjama, banko. Sekmadienį paaiškėjo daugiau duomenų apie minėtus asmenis.

Pasak pareigūnų, spalio 27 d. apie 12 val. 40 min. Kaune, Šarkuvos gatvėje, prie prekybos centro, sulaikytas Estijos pilietis (g. 1990 m.), kuris bankomate bandė išgryninti pinigus. Pas sulaikytąjį rasta 15 plastikinių mokėjimo kortelių.

Taip pat vakar, apie 12 val. 55 min., Kaune, Karaliaus Mindaugo prospekte, prekybos ir pramogų centre, sulaikyti Estijos piliečiai (g. 1990 m.) ir (g. 1987 m.), kurie bankomate bandė išgryninti pinigus. Pas sulaikytuosius rasta 30 plastikinių mokėjimo kortelių.

O apie 13 val. 5 min. Kaune, V. Krėvės prospekte, prekybos centre, sulaikytas vyras (g. 1987 m.), kuris bankomate bandė išgryninti pinigus. Pas sulaikytąjį rastos 7 plastikinės mokėjimo kortelės. Visi asmenys uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA