Kaunietis L. Adomaitis socialiniuose tinkluose dalinasi jautriomis akimirkomis – dukrelės nuotraukomis | Kas vyksta Kaune

Kaunietis L. Adomaitis socialiniuose tinkluose dalinasi jautriomis akimirkomis – dukrelės nuotraukomis

Lino Adomaičio nuotr.

Praeitą sekmadienį Lino Adomaičio ir jo žmonos Irmos gyvenimą dar labiau nuspalvino į pasaulį pasibeldusi jų dukra. Stebuklo sulaukę tėvai draugų ir gerbėjų ilgai laukti nevertė – kitą dieną, pirmadienį, spalio 2 d. kaunietis socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino pirmąją savo mažylės fotografija, po kelių dienų jos nuotraukomis papuošė ir savo „Instagram“ paskyrą.

Vos prieš tris dienas muzikanto „Instagram“ profilį papildė vienos įsimintiniausių akimirkų – sustabdyti kadrai su dukryte. O komentarai užsipildė sentimentalumu ir nesuvaidintu jausmu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linas Adomaitis (@linasadomaitis) on

„Jei kas nors siūlytų dabar nuostabiausią kelionę į kokią gražiausią pasaulio šalį, kur viskas įskaičiuota, kur tau nereikia ieškot malonumų, nes jie patys tave susiranda – atsakyčiau, kad man nebūtina keliauti į gražiausią pasaulio šalį, nes šią akimirką aš laikau visą pasaulį savo rankose!

Draugai, kai laikau vos 24 valandų amžiaus žmogų… Ir tas žmogus – tai mudviejų su žmona ir Dievo bendradarbiavimo rezultatas (beje, dar toks gražus rezultatas gavosi) – suvokiu, kad gerai renkamės bendradarbius“, – skelbė L. Adomaitis.

Naujausias įrašas gerbėjus pasiekė ketvirtadienį. Šio prierašas buvo trumpas: „Liestis nosimis yra labai labai svarbu.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linas Adomaitis (@linasadomaitis) on

Džiugia žinia pasidalino „Facebook“ paskyroje

Apie šeimos pagausėjimą muzikantas pranešė savo socialinio tinklo anketoje, kur naujienos epicentru tapo jo žmonos ir dukrelės nuotrauka. O vaizdo ir žodžių darna sukuria momento jautrumą.

„Nieko nėra didingesnio už mažylio atėjimą į šį pasaulį“, – skelbė L. Adomaitis.

„Aš labai didžiuojuosi savo mylima moterim, Ji vakar man įteikė didžiausią gyvenimo dovaną ir tuo pačiu – patį mažiausią pasaulyje žmogų, kokį kada nors esu laikęs rankose. Vakar Irma Adomaitienė padovanojo man nuostabią dukrytę.

Kaunietis savo įraše rašė, kad jie su Irma tiki, jog ne tėvai pasirenka vaikus, bet vaikai tėvus, todėl yra beprotiškai laimingi ir dėkingi, kad juos pasirinko.

„Mes juk taip ilgai to laukėme ir štai vieną dieną netikėta žinia pasibeldžia ir į mūsų duris: „Tuk, tuk, tuk, aš noriu pas jus užeiti! Noriu suteikti jums daug džiaugsmo ir noriu drumsti jūsų ramybę! Aš noriu mokytis iš jūsų ir taip pat mokinti jus! Aš noriu keliauti su jumis drauge!!! Ar priimsit?“ – džiaugsmo neslėpė jis.

„Tą akimirką, kai paėmiau mūsų dukrytę į rankas, realiai pajutau, kas yra amžinybė ir didžiausia kada nors jausta meilė. Laikydamas šį mažutį žmogutį rankose supratau, kad nemiegosiu visą naktį, po to dar kitą, ir žinau, kad tokių bemiegių naktų bus daug daugiau“, – minčių neslėpė dainininkas.

L. Adomaitis grįžo į praeitį, jis atviravo, kad dažnai savo žmoną vadina indėniuke, bet kai išvydo mergytės juodus plaukus – ši pravardė puikiai tiko ir jai: „Visiškai mamos vaikas, nors neatmetu to populiaraus posakio, kad dukros yra labiau tėčių vaikai“.

Muzikantas ne tik neslėpė pasididžiavimo savo moterimi, bet ir dėkojo Dievui.

„Prisipažinsiu: verkiu, nes tikras džiaugsmas visuomet turi ašaras. Kai svajoji ir kažko ilgai lauki – gavimo džiaugsmas yra neišmatuojamas, jis yra gilus, beribis. Tik tada prasmė įgauna savo formą“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA