Vienoje pagrindinių Kauno sankryžų stoja eismas | Kas vyksta Kaune

Vienoje pagrindinių Kauno sankryžų stoja eismas

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Paskutinė savaitės darbo diena prasidėjo nelaime. Dviejų pagrindinių miesto eismo arterijų susikirtime susidūrus automobiliams, apsunkintas transporto judėjimas.

[galerija kiek=”8″]

Kauniečiai socialiniuose tinkluose apie 8 val. pasidalijo Savanorių ir Taikos prospektų sankryžoje gana smarkiai sumaitotų transporto priemonių vaizdais.

Vienas automobilis po smūgio sustojo vidury sankryžos, o kitas – ant šaligatvio. Nuotraukose matyti apgadintos „Volkswagen“ ir „Peugeot“ transporto priemonės.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ galėjo tik patvirtinti, kad toks eismo įvykis užfiksuotas. Pranešimas apie jį gautas 8.17 val.

Apie sužeistus žmones kol kas nepranešama. Sankryžą blokuojant sudaužytoms mašinoms, Taikos prospekte važiuojant link Nuokalnės gatvės ir Savanorių prospekte judant link centro formuojasi spūstys.

Panašu, kad avarijoje sudalyvavę vairuotojai sankryžoje užtruko, mat pirmieji pranešimai apie nelaimę socialiniuose tinkluose pasklido dar ryto prietemoje, dorai neišaušus.

Kauniečiai tvirtino šioje gatvių sankirtoje nuolat įvykstant avarijas dėl to, kad vairuotojai mėgina įveikti sankryžą užsidegus draudžiamam šviesoforo signalui – tuo metu jau būna pradėję judėti kita kryptimi važiuojantys automobiliai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA