Judrioje Kauno gatvėje pėsčiųjų perėjoje parblokštas žmogus | Kas vyksta Kaune

Judrioje Kauno gatvėje pėsčiųjų perėjoje parblokštas žmogus

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Penktadienis dar tik spėjo įpusėti, o miesto gatvėse vairuotojams toliau nesiseka. Varnių gatvėje mergina kliudė stotelę, o neilgai trukus taip pat Vilijampolėje partrenktas pėsčiasis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie eismo įvykį Jurbarko gatvėje gautas 10.55 val.

Nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje ties Vidurine gatve lengvasis automobilis partrenkė žmogų. Nukentėjusysis dėl patirtų sužalojimų pristatytas į Kauno klinikas. Vairuotojas, policijos duomenimis, blaivus.

Šioje perėjoje link centro judančios ir spūstyje stojančios transporto priemonės anksčiau blokuodavo kita kryptimi važiuojantiems vairuotojams matomumą.

Problema spręsta nubraižius geltonus korius, kurie, ribodami automobilių sustojimą tiesiai už perėjos, leidžia link Raudondvario plento judantiems eismo dalyviams perėją apžvelgti pakankamu atstumu. Be to, apie perėją įspėja ir Kauno savivaldybės įvestas rombų žymėjimas, kuris nelaimės šįkart išvengti nepadėjo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA