Iš savo įkurto žurnalo pasitraukusi A. Jagelavičiūtė sukasi naujame amplua – kvietė į vakarėlį | Kas vyksta Kaune

Iš savo įkurto žurnalo pasitraukusi A. Jagelavičiūtė sukasi naujame amplua – kvietė į vakarėlį

DELFI.LT nuotr.

Antradienio vakarą visiems, neabejingiems madai ir stiliui ar nekasdieniškai kasdienybei, pristatytas atsinaujinęs žurnalas „L’Offciel Lithuania“. Vos prieš mėnesį iš savo įkurto žurnalo „Aš Ikona“ pasitraukusi kaunietė Agnė Jagelavičiūtė jau sukasi šio gilias tradicijas turinčio žurnalo vyriausiosios redaktorės pareigose ir teigia, kad darbas su tarptautiniu prekės ženklu – didelis iššūkis: „Visą gyvenimą mada buvo šalia, o dabar labai smagu dirbti su ja tiesiogiai“.

Vakarėlyje, kurio aprangos kodas diktavo laukinį gyvūną (angl. wild animal), mirgėjo įvairiausi raštai, kailiai. Prašmatnaus renginio nepraleido būrys pramogų pasaulio garsenybių, tarp kurių – ir Žilvinas Grigaitis, Viktorija Jakučinskaitė, Saugirdas Vaitulionis, Elena Puidokaitė-Atlanta, Robertas Kalinkinas, Karolina Toleikytė, Alfas Ivanauskas, Agnė Kuzmickaitė ir kt.

Paklausta apie tikslus, kuriuos išsikėlė stodama už žurnalo vairo, Agnė prasitaria labiausiai norinti padovanoti žmonėms malonumą domėtis mada.

„Mada man – gyvenimo būdas, nuo mažens ja domėjausi ir neįsivaizduoju savo gyvenimo be jos. Vieną dieną mados norisi mažiau, kitą – daugiau, bet nėra buvę, kad jos visiškai nesinorėtų.“

Pasak Agnės, kartais gali atrodyti, kad mada – labai sureikšminta, jog žmonės, besidomintys mada, tarsi niekina tuos, kurie ja nesidomi.

„O man atrodo, kad jei nemoki apie kai kuriuos dalykus papasakoti taip, kad būtų įdomu, tai – ne skaitytojo, o tavo paties problema. Todėl mes su komanda pasistengsime padaryti viską, kad skaitytojai suprastų, jog mada – lengva, paprasta, įdomi, kartais – gili, dinamiška. Kviečiu leistis į romaną ir po truputį pažintį mados pasaulį, o po to jau žinosite, kiek norite į jį įsitraukti“, – šypteli „L’Officiel Lithuania“ redaktorė.

„Mados akademijos“, leidžiančios „L’Officiel Lithuania“, direktorius Tadas Bruzgulis prasitaria, kad Agnės partnerystė šiame projekte padrąsino ir jį pasukti mados keliu.

„Iš tikrųjų labai džiaugiuosi, kad mūsų kolektyve susibūrė stipriausi savo srities žinovai, su kuriais dirbti malonu ir lengva. Nesvarbu ką darytum, norint išsilaikyti aukštumoje, reikia nuolat atsinaujinti. Jau dešimt metų Lietuvoje leidžiamam „L‘Officieliui“ taip pat šis laikas pribrendo. Mada grįžta!“, – džiaugėsi vyras.

Kaip buvo rašoma spaudos pranešime, prie atsinaujinusio žurnalo komandos prisijungė „L’Officiel Lithuania“ prodiuserė Elena Puidokaitė-Bruzgulienė – ji rūpinasi savireklamos klausimais bei organizuoja renginius, taip pat – žurnalistė Simona Jansonaitė, užėmusi „L’Officiel Lithuania“ vykdomosios redaktorės pareigas, vykdomąja užsienio turinio bei internetinio portalo redakore tapo žurnalistė Vaidilė Marija Vasiliauskaitė.

„Norime dirbti su geriausiais, todėl kviesime žurnalą kurti savo sričių profesionalus – žurnalistus, fotografus, dizainerius, stilistus, vizažo meistrus. „L’Officiel Lithuania“ kursime drauge“, – žada žurnalo komanda.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA