Žemės ūkio ministerijos perkėlimo į Kauną procese – naujas žingsnis | Kas vyksta Kaune

Žemės ūkio ministerijos perkėlimo į Kauną procese – naujas žingsnis

BNS, „Kas vyksta Kaune“ inf. 2018/10/23 15:04
delfi nuotr.

Žemės ūkio ministerijos (ŽŪM) perkėlimo į Kauno projekto vadove tapo Vitalija Zumerienė. Darbą ji pradės kitą pirmadienį.

Atranką laimėjusi V. Zumerienė turi daugiau kaip 10 metų patirties projektų valdymo srityje, tiek viešajame, tiek privačiame sektoriuje, pranešė ministerija. Atrankoje į projekto vadovo vietą dalyvavo 5 pretendentai.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad birželį susitikęs su Kauno meru Visvaldu Matijošaičiu žemės ūkio ministras Giedrius Suprlys dėstė ministeriją ieškant šiuolaikiškų, modernių patalpų, pageidautina, kuo arčiau susisiekimo koridorių.

„Meras patikino, kad tokių biuro pastatų Kaune yra arba jie greitu metu bus baigti statyti. Mes ketiname nuomotis konkurso būdu ir tikrai manau, kad pasirinkimas bus nemažas“, – tuomet žurnalistams sakė G. Surplys.

Pasak ministro, efektyviausias sprendimas būtų į vienas patalpas sukelti tiek ministeriją, tiek pavaldžias institucijas – tokiu atveju reikėtų apie 10 tūkst. kv. m patalpų. Institucijos į Kauną turėtų būti persikelta 2019 metų pabaigoje – 2020 metų pradžioje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA