KTU karjeros dienose – „WANTed Talks“ pokalbiai apie karjerą su J. Jankevičiumi | Kas vyksta Kaune

KTU karjeros dienose – „WANTed Talks“ pokalbiai apie karjerą su J. Jankevičiumi

Spalio 24 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje jau 14-tą kartą vyks didžiausios Baltijos šalyse KTU „WANTed“ karjeros dienos 2018, kurios kasmet sutraukia beveik 10 tūkst. lankytojų ir per 140 įmonių bei organizacijų. Šių metų renginys, ieškantiems įkvėpimo ir motyvacijos, siūlo išgirsti ir karjeros istorijas „WANTed Talks“, moderuojamas „Gero vakaro šou“ vedėjo Justino Jankevičiaus.

Jos vyks nuo 11 iki 16 val. arenos amfiteatre, o trys iš jų bus tiesiogiai transliuojamos portale „Kas vyksta Kaune“.

„WANTed Talks“ – tai įkvepiančių ir motyvuojančių pranešimų-istorijų erdvė, siekiantiems pažinti ir suprasti darbo rinkos tendencijas, ateities darbuotojo kompetencijų, žinių ir gebėjimų svarbą.

11 val. pirmasis savo paties istorija „WANTed Talks“ pasidalins humoristas, „Gero vakaro šou“ ir kitų TV laidų bei renginių vedėjas Justinas Jankevičius.

11.10 val. prie J. Jankevičiaus prisijungs KTU „WANTedׅ“ karjeros dienos 2018 globėjas, pramonininkų ir darbdavių interesams atstovaujančios, didžiausios verslo asocijuotos organizacijos Lietuvoje – Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) prezidentas, „EIKA“ įmonių grupės valdybos pirmininkas ir savininkas, buriuotojas, visuomenės veikėjas Robertas Dargis, kalbėsiantis tema „Nuo agro iki inovacijų Lietuvos. Kaip per 100 metų pasikeitė darbas mūsų šalyje?“.

14.00–14.30 val. su J. Jankevičiumi apie pasikeitusią darbo vietos ir aplinkos kultūrą bei perspektyviausias ateities specialybes kalbėsis vienos didžiausių automobilių pramonės tiekėjų pasaulyje „Continental“, ketinančios Lietuvoje investuoti 95 mln. dolerių, padalinio Lietuvoje vadovas Shayanas Ali, kompanijoje dirbantis jau 20 metų.

Savo karjerą pradėjęs nuo projektavimo inžinieriaus pareigų, S. Ali ne tik vadovaus įmonės padaliniui Lietuvoje, bet bus naujai statomos „Continental“ gamyklos Kauno regione projekto vadovas ir vykdytojas. Jo istorijos tema: „Continental“ – the new work space environment culture and jobs of tomorrow“.

15.00–15.30 val. paskutiniai J. Jankevičiaus pašnekovai tema „Ką bendro turi sėkminga karjera ir žodis „NE“?“ bus ateities vizionieriais, stiliaus ikonomis, ateiviais iš kitos planetos apibūdinami „Beissoul & Einius“.

Elektroninės muzikos ir meno duetas jau virto tikru mados ir meno judėjimu Lietuvoje, savo originalumu bei išmone stebinantis ne tik melomanus, bet ir pasaulinių mados žurnalų redaktorius. Apie jų muziką ir kuriamą stilių rašo tokie leidiniai kaip „Vogue“, „Harper`s Bazaar“, „Marie Claire“, „Cosmopolitan“, „Forbes“, „ELLE“ ir kiti. Šiemet duetas pasirodė viename iš pačių didžiausių muzikos ir meno festivalių Europoje „Sziget“ Budapešte, Vengrijoje.

Visa KTU „WANTed“ karjeros dienos 2018 programą rasite čia. Likusieji karjeros istorijų „WANTed Talks“ pranešimai bus tiesiogiai transliuojami KTU Facebook paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA