„Žalgirio“ areną pirmą kartą drebino Radžis su koncertiniu turu | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ areną pirmą kartą drebino Radžis su koncertiniu turu

„Žalgirio“ arenos „Facebook“ paskyros / J. Suslavičiūtės nuotr.

Šeštadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje skambėjo Lietuvos pop muzikos žvaigždės Radžio Aleksandrovičiaus šlageriai. Pirmąkart Kauno krepšinio ir renginių meiką šturmavusiam atlikėjui ant scenos talkino ir kiti žinomi dainininkai.

[galerija kiek=”4″]

Populiariosios muzikos mėgėjai ir ištikimo Radžio gerbėjai šeštadienį suplūdo į „Žalgirio“ areną, kurioje atlikėjas surengė koncertinio turo „Nekaltinu savo likimo“ pasirodymą.

Per pusę „skeltoje“ arenos erdvėje susirinko nemenkas būrys kauniečių, rieškutėmis sėmusių nenustygstančio romų tautybės atlikėjo energiją. Su Radžiu kūrinius atliko pop primadona Inga Valinskienė ir „Kelias į žvaigždes“ projekte išgarsėjusi Donata Baltrušaitytė-Laisva.

Programoje skambėjo naujos Radžio dainos ir visiems kuo puikiausiai žinomi hitai. Koncertinis turas „Nekaltinu savo likimo“ startavo antradienį Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ surengtu šou.

„Neslėpsiu, jaudulys – didžiulis. Abu koncertai man – didelis įvykis. Ilgai ruošiausi tam, kad suburčiau visus kartu“, – prieš antradienio pasirodymą portalui 15min sakė Radžis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA