Kauniečiai tyrinėjo Kauną mindami dviračius: apdovanoti žaidimo „Pažink Kauną“ nugalėtojai | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai tyrinėjo Kauną mindami dviračius: apdovanoti žaidimo „Pažink Kauną“ nugalėtojai

Nuo „kopūstų lauko“ iki paminklo rutinai, nuo rožinio dramblio iki paslaptingo Jiesios piliakalnio – visą vasarą miestiečiai ieškojo net 40 žinomų ir nežinomų, dar nepažintų ar naujai atrastų Kauno vietų, kurias orientaciniame žaidime „Pažink Kauną“ pakvietė aplankyti „Škoda“ bei „Kaunas In“. Iš 800 dalyvių net 70 proc. aplankė visas 40 specialiu žaidimo stulpeliu pažymėtų vietų, likusieji – bent 10 iš jų.

„Kauniečiai dar kartą įrodė, kokie smalsūs ir aktyvūs jie gali būti pažindami savo miestą“, – pasakoja viena iš žaidimo organizatorių, „Škoda“ Kaune rinkodaros vadovė Ilona Skėrytė ir džiaugiasi, kad į orientacinį žaidimą įsitraukė visi: šeimos, profesionalūs dviratininkai ir net…nevairuojantys dviračio.

Nuo pensininkų iki baikerių

„Nors žaidimas buvo orientuotas į dviratininkus, į jį įsitraukė visi: nuo vyresnio amžiaus moterų po lankytinas vietas keliavusių viešoju transportu, iki baikerių į nuotykį pasitelkusių motociklus. „Smagu, kad žaidimas sudomino ir ratuotus, ir neratuotus, ir norinčius laimėti, ir tiesiog ieškančius objektų savo malonumui. Tačiau, kaip ir priklauso, aktyviausi buvo dviratininkai: nuo šeimų iki profesionalų“, – prisimena I. Skėrytė.

Žaidimas įtraukė įvairius dviračių entuziastus / Organizatorių nuotr.

„Dalyviai akcentavo, kad tai ne tik smagus žaidimas, bet ir tobulas laisvalaikio praleidimas“, – džiaugiasi organizatorių komanda, neseniai įteikusi prizus konkurso nugalėtojams ir jau planuojanti kitų metų žaidimą.

Žaidimo stulpelį „parodė“ augintinis

Pagrindinį prizą, „Škoda“ kalnų dviratį, laimėjo moteris, kuri į žaidimą papuolė visai atsitiktinai: vedžiodama šunį Pažaislyje pastebėjo žaidimo „žymeklį“ ir susidomėjo pačia jo idėja.

„Užsikabinau nuo pat pirmo kuoliuko „atsižymėjimo“. Žaidimas buvo įdomus: nors pati esu kaunietė, atradau tokių vietų, kurių nežinojau. Aiškios žaidimo taisyklės, aiškus žymėjimas ir gana ilgas laikas leido neskubant aplankyti visus objektus. Nebūsiu kukli – prizo tikėjausi, nes labai tikėjau, kad esu verta pagrindinio prizo, tad žaidžiau sąžiningai ir su azartu“, – pasakoja dviračio laimėtoja.

„Škoda“ dviračio laimėtoja / Organizatorių nuotr.

Dar kiti dalyviai džiaugėsi ne tik galimybe laimėti, bet ir pačiu procesu. „Super pramoga, ačiū! Darykite kasmet. Ypač liuks riboto pasiekiamumo punktai, nes turi dar labiau pasistengt, kad gautum žymėjimą“, – akcentavo dalyvis Timas.

„Pažink Kauną“ organizatoriai UAB „Baltieva“ – „Škoda“ atstovai Kaune ir „Kaunas IN“ dėkoja dalyviams bei pažada kitais metais žaidimą kartoti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA