Į naktinį barą Vilijampolėje skubėjo gausios policijos ir medikų pajėgos | Kas vyksta Kaune

Į naktinį barą Vilijampolėje skubėjo gausios policijos ir medikų pajėgos

Stopkadras

Sekmadienio naktis Vilijampolėje buvo nerami – gerokai po vidurnakčio į Varnių gatvėje esantį naktinį barą „Broliai Juodvarniai“ sugužėjo būrys specialiųjų tarnybų ekipažų. Čia susikibo bent keturi asmenys, du iš jų su rimtais sužalojimais atsidūrė ligoninėje.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį ties Varnių gatvės viduriu stūksantis naktinis baras tapo policijos ir medikų aliarmo centru. Kaip nurodė portalo skaitytojai, čia po 2 val. suvažiavo bent trys pareigūnų ir du greitosios medicinos pagalbos ekipažai, patalpos buvo aptvertos „Stop“ juosta. Kauniečiai teigė bare matę kraujo klanus.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie muštynes Varnių g. 44A gautas 2.13 val.

Incidento metu buvo sužaloti du jaunuoliai, gimę 1999 m. ir 1993 m. – jie išvežti į Kauno klinikas. Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja patikslino, kad nukentėjusieji išgabenti su durtinėmis žaizdomis.

Vienam buvo sužeista ranka, o kitam dūris teko į krūtinę. Neaišku, kokio gylio ir sunkumo sužalojimai, tačiau, gydytojos teigimu, į klinikas vyrukai pristatyti gyvi ir sąmoningi.

Policija sulaikė du asmenis, gimusius 1999 m. ir 1983 m. Pagal LR baudžiamojo kodekso 135 ir 138 str., atitinkamai, už sunkų sveikatos sutrikdymą gresia laisvės atėmimas iki dešimties metų, už nesunkų – laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad tai ne pirmas kartas, kai girdyklomis kauniečių pramintuose baruose vyksta kruvini susirėmimai. Liepos antroje pusėje būrys vyrų sudaužė žmogų prie Draugystės gatvėje esančio baro.

[susije_video kurie=””]

Įmonės „Broliai Juodvarniai“ vadovas Petras Rugys portalui rugsėjo pabaigoje, beje, atskleidė, kad bendrovė keičia verslo kryptį ir planuoja visai baigti prekiauti alkoholiu. Pirmasis ant moralaus verslo aukuro krito Varnių gatvėje, tik nusileidus nuo Milikonių kalno, veikęs baras, kurio patalpose nuo rudens įsikūrė gėlių parduotuvė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA