Įspėja vairuotojus: link Jonavos formuojasi didelė spūstis | Kas vyksta Kaune

Įspėja vairuotojus: link Jonavos formuojasi didelė spūstis

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Policija ir vairuotojai praneša, kad šeštadienį spūstys formuojasi Jonavos prieigose. Atvažiuojant nuo Kauno A6 keliu, eismas stoja dar prieš Spanėnus, pora kilometrų iki Plento, Taurostos ir J. Ralio gatvių žiedo.

Kaip šeštadienį apie vidurdienį informavo Policijos departamentas, dėl vykdomų kelio remonto darbų ties įvažiavimu į Jonavą nuo Kauno pusės susidarė didelės spūstys. Įvažiavimai į minėtą žiedinę sankryžą kemšasi iš visų pusių, nors eismas link Kauno vyksta be trukdžių.

Kelio darbai, departamento žiniomis, planuojami iki 14 val. Vairuotojai socialiniuose tinkluose teigia, kad čia klojamas naujas asfaltas, kai kuriems vos judančioje automobilių eilėje teko stovėti daugiau nei 40 minučių. Eismo trikdžiai šioje vietoje prasidėjo jau vakar.

Vairuotojams, vykstantiems iš Kauno į Jonavą, siūloma rinktis maršrutą Kaunas-Žeimiai-Šėta-Jonava. Važiuojantieji nuo Vilniaus link Jonavos turėtų pasirinkti maršrutą Elektrėnai-Žasliai-Rukla-Jonava.

Tuo tarpu kauniečiai pastebėjo, kad tvarkant pagrindinę Karmėlavos gatvę, remontas buvo organizuotas daug apdairiau, spūsčių esą formavosi mažiau. Tiesa, kiti atkreipė dėmesį, kad Karmėlavoje kelias keturių juostų, o prie jonavos – tik dviejų, tad eismo situacija atliekant darbus kitokia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA