Visos specialiosios tarnybos sulėkė po Aleksoto tiltu (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Visos specialiosios tarnybos sulėkė po Aleksoto tiltu (papildyta)

Skaitytojų nuotr.

Trečiadienio vakarą kauniečių dėmesį patraukė policijos ir ugniagesių sujudimas šalia Vytauto Didžiojo bažnyčios, po Aleksoto tiltu. Prie pareigūnų neilgai trukus jungėsi ir greitoji medicinos pagalba.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad po Vytauto Didžiojo (Aleksoto) tiltu vandenyje pastebėtas stovintis vyriškis. Apie Nemune esantį žmogų policija pranešimą gavo 19.15 val.

Į nurodytą vietą situacijos įvertini išskubėjo policijos ekipažai, taip pat suvažiavo Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) pajėgos ir paramedikai.

Paklausus, ar vyriškis turi kokių nors blogų užmačių, budėtojas nedramatizavo – spėjo, kad asmuo norėjo nusiprausti, tačiau patikino, kad jis kaip galima skubiau bus grąžintas į sausumą.

Papildyta 20.08 val.

Kauno apskrities PGV Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad prie vienos iš atramų stovėjęs vyras ugniagesių valtimi pargabentas į krantą.

Kaip jis atsidūrė po tiltu ir kokia žmogaus būklė, pašnekovas pasakyti negalėjo, tačiau asmuo gyvas ir, rodosi, sveikas. Gelbėtojai jį perdavė apžiūrėti medikams.

Operaciją stebėję „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai sakė, kad priplaukti prie vyriškio ugniagesiams buvo nelengva, tačiau galiausiai jis išgriebtas iš upės. Kauniečių tvirtinimu, medicininės pagalbos nelaimėliui nė neprireikė.

Dar papildyta

Kaip ketvirtadienį patikslino Kauno apskrities PGV, trečiadienį, 19.15 val., gautas vyro pranešimas, kad Nemuno srovė jį atnešė iki tilto ir jis negali išlipti į krantą.

Asmuo upės srovės buvo atneštas iki Aleksoto tilto kolonų ir užlipęs į sausumą laukė pagalbos. Gelbėjimo valtimi V. B. parplukdytas į krantą ir 19.41 val. perduotas policijos pareigūnams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA