Plečiasi „Barboros“ mastai – apims dalį Kauno rajono | Kas vyksta Kaune

Plečiasi „Barboros“ mastai – apims dalį Kauno rajono

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Daugiau nei milijonas Lietuvos gyventojų jau gali naudotis maisto užsakymo internetu ir pristatymo į namus paslauga. Didžiausia Baltijos šalyse maisto ir kasdienių prekių elektroninė parduotuvė „Barbora“ spalį išplėtė savo aptarnaujamą teritoriją Kauno ir Klaipėdos rajonuose.

„Barboros“ automobiliai nuo šiol važiuoja pas pirkėjus Juragiuose, Ilgakiemyje ir Kulautuvoje Kauno rajone bei į Lingius ir Derceklius šalia Klaipėdos, kur įsikūrusi didžiausia Europoje Dituvos sodų bendrija.

„Pradėję teikti paslaugas trijų didžiausių Lietuvos miestų gyventojams palaipsniui toliau plečiame aptarnavimo teritoriją – nemaža dalis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje dirbančių žmonių gyvena nuosavų namų kvartaluose užmiestyje, tad investuodami į technologinius sprendimus, taip pat didindami automobilių parką ir prekių surinkimo centrų skaičių siekiame jiems pasiūlyti patogų ir laiką taupantį būdą užsisakyti maistą ir kitas kasdienes prekes“, – sakė „Barboros“ direktorius Tomas Kibildis.

Vien išplėtus aptarnavimo zoną Klaipėdos rajone „Barboros“ paslaugomis dabar gali pasinaudoti 7500 daugiau šeimų – tiek jų gyvena didžiausioje Lietuvoje ir, teigiama, visoje Europoje Dituvos sodų bendrijoje.

Kaip pasakojo „Barboros“ direktorius, nuolatinis ėjimas paskui klientus pasiteisina. „Šį sezoną prekes pirkėjams vežame į Palangą ir Šventąją. Ir nors kurortuose yra nemažai parduotuvių, susidomėjimas „Barboros“ paslauga yra net didesnis nei tikėjomės. Nemažai pirkėjų Palangoje – mūsų klientai iš Vilniaus ir Kauno, tad jie naudojosi paslauga taip, kaip yra įpratę namie, kiti turėjo galimybę išbandyti maisto produktų pristatymo į namus privalumus“, – sakė T.Kibildis.

Šiuo metu Vilniaus regione „Barboros“ aptarnaujama teritorija siekia Trakus, Kyviškes ir Nemenčinę, Kauno regione – Zapyškį, Kulautuvą, Karmėlavą ir Garliavą, Klaipėdos regione – Kretingą, Gargždus ir Lingius, o sezono metu „Barboros“ automobiliai važiuoja iki pat Latvijos pasienio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA