Kauniečiai įspėja: jei atversite langus „ekspertams“, jie be jūsų žinios atsirakins ir duris | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai įspėja: jei atversite langus „ekspertams“, jie be jūsų žinios atsirakins ir duris

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė įsibaiminusių kauniečių įspėjimas dėl tikimybės likti apšvarintiems ilgapirščių. Vienas nieko neįtariantis sutikimas gali reikšti, jog patys į savo namus įsileisite vagišius.

„Paskambinę telefonu, pasiūlė nemokamai patikrinti langų sandarumą. Klausė, kokie mūsų langai – mediniai ar plastikiniai? Balsas kitame laido gale skambėjo gana užtikrintai, tačiau kuomet atsakėme, jog nesame buto savininkai, mandagumas dingo“, – pasakoja kauniečiai.

Pasak portalo skaitytojų, išgirdęs pastarąjį teiginį, su jais susisiekęs pašnekovas nepatenkintu bei gerokai pakeltu tonu pasakė: „viso gero“.

„Teigė, jog langų sandarumo patikra vykdoma ir Kaune, ir Kauno rajone. Taip pat užsiminė, jog apie galimybę atlikti minėtą sandarumo patikrinimą pranešta ir popierinės žiniasklaidos priemonėse, bet esą žmonės neskaito laikraščių. Todėl nemokamos paslaugos atstovai esą skambina tartis, kada galėtų atvykti“, – įvykusio pokalbio niuansus prisimena „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Paskiausioji frazė nuskambėjo išties įtartinai, žinant tai, kad 2016 metais sukčiai, imdamiesi būtent langų sandarumo patikrinimo taktikos, lįsdavo į butus, atvirauja kauniečiai.

Portalo žurnalistams bandant susisiekti nurodytu telefono numeriu, nors signalas buvo teigiamas, niekas neatsiliepė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA