Kaip diena, taip naujiena – Muravos sankryža nenustoja stebinti (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kaip diena, taip naujiena – Muravos sankryža nenustoja stebinti (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Pastaruoju metu Muravos sankryža vadinamas Savanorių ir Pramonės prospektų susikirtimas kauniečiams asocijuojasi ne tik su dažnai ten įvykstančiomis avarijomis, bet ir su kas pora dienų besikeičiančiu šviesoforo veikimu. Pirmų naujienų vairuotojai sulaukė pirmadienį, o trečiadienį juos pasitiko dar vienas pokytis. 

Pirmadienio vakarą, spalio 8 d., internete pasklido ne itin maloni žinia vairuotojams –  inžinieriai sumąstė pamatuoti pastarųjų kantrybę.

„Muravos sankryžoje, važiuojant Pramonės prospektu, žalia šviesoforo šviesa dega vos keturias sekundes, o raudona apie pusantros minutės“, – nuostabos neslėpė kaunietis.

Pasak jo, sankryža ilgą laiką būdavo tuščia, o pačiame Pramonės prospekte, „piko“ metui pasibaigus prieš kelias valandas, nutįso eilės.

Trečiadienio pavakarė – ne išimtis

Trečiadienio vakarą į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi naujovių išvarginti skaitytojai. Jų teigimu, prie „Circle K“ degalinės, sukant dešinėn iš Pramonės prospekto į kelią link Karmėlavos, atsirado raudonai deganti rodyklė.

„Pramonės prospektas stovi spūstyse, o dėl išjungtos Muravos šviesoforo papildomos sekcijos laikas ilgėja dvigubai…“, – apie situaciją gerokai po 18 val. informavo kaunietis.

Vairuotojams teks pakentėti

Kauno miesto savivaldybė perspėja, kad mieste yra įjungiami nauji šviesoforai, o geriausią jų reguliavimo principą nustato bandymais. Dėl šios priežasties ir patogesnio susisiekimo ateityje vairuotojams teks kurį laiką apsišarvuoti kantrybe.

Visgi, išsamesnio savivaldybės komentaro dar laukiama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA