Kauniečiai įspėja – viena pagrindinių miesto gatvių virto dideliu kamščiu | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai įspėja – viena pagrindinių miesto gatvių virto dideliu kamščiu

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Vakarinis pikas Kauno vairuotojams lengvos kelionės namo nežada. Kauniečių teigimu, didžiulė spūstis nusitęsė kone visu Pramonės prospektu, eismo situacija ne ką geresnė ir aplinkinėse gatvėse.

[galerija kiek=”4″]

Apie 17 val. socialiniuose tinkluose kauniečiai ėmė dalintis įspėjimais apie Pramonės prospektu judant link vadinamosios Muravos sankryžos stojančius automobilius.

Vairuotojai teigė, kad spūstis tęsiasi iki pat Pramonės prospekte esančios „Maxima“ parduotuvės, o mašinos praktiškai nejuda. Šiuo metu stoviniuojančių automobilių eilė driekiasi iki K. Baršausko gatvės žiedo ir toliau.

Tiesa, šios didžiulės sangrūdos priežastys neaiškios – Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad pranešimų apie eismo įvykius Pramonės prospekte pastaruoju metu negauta. Pralaidumą mažinti, pareigūno teigimu, gali nedidelės techninės avarijos, kurios policijoje nefiksuojamos.

Be to, prieš kelias valandas kauniečiai tvirtino, kad neveikia Muravos sankryžos šviesoforas. Visgi anot šiuos įrenginius prižiūrinčios bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ dispečerio, Savanorių ir Pramonės prospektų sankryža reguliuojama kaip įprasta.

Tuo tarpu automobiliai vos juda ir V. Krėvės bei Partizanų gatvėse, Taikos prospekte važiuojant nuo šiaurinės miesto dalies link Pramonės prospekto. Į redakciją paskambinęs skaitytojas skaičiavo, kad kelionė nuo V. Krėvės prospekto galo iki Pramonės prospekto sankryžos užtruko 40 minučių.

Neįprastai smarkiai užkimštas V. Krėvės prospektas / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Vyras tvirtino tokių spūsčių anksčiau, net ir prasidedant šiam rugsėjui, nematęs, o jos esą susijusios su kai kuriose sankryžose keičiama eismo tvarka. Kitas kaunietis kaip tik po 17 val., per patį piką, pastebėjo, kad darbininkai kabina naujus šviesoforus Birželio 23-iosios gatvėje.

Darbininkai pluša Birželio 23-iosios gatvėje piko metu / Skaitytojo nuotr.

„Smagu labai, kad miestas tvarkosi, tačiau gal galima konkursą laimėjusią įmonę pamokyti? Nes kamščiai aplinkinėse gatvėse, ypač Savanorių prospekte, išaugo penkiskart“, – kitą pirmadienio vakaro skaudulį įvardijo skaitytojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA