Išvydusi kainų skirtumą moteris nustėro: „Maxima“ nemyli kauniečių? | Kas vyksta Kaune

Išvydusi kainų skirtumą moteris nustėro: „Maxima“ nemyli kauniečių?

Asociatyvi / Kas vyksta Kaune nuotr.

Su portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekusi kaunietė Erika neslepia, jog apsilankiusi populiariame prekybos tinklo centre, buvo gerokai nustebinta tos pačios prekės kainų skirtumu. „Ar „Maxima“ nemyli kauniečių“, – klausia skaitytoja.

Erika pasakoja pirkusi karštai rūkytą krūtinėlę minėtame prekybos tinklo centre skirtinguose miestuose – Šiauliuose bei Kaune. Moteris už tokį pat mėsos produktą laikinojoje sostinėje sumokėjo dvigubai daugiau nei Šiauliuose.

Kainų skirtumas „Maximoje“ / Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Paklausta, ar karštai rūkytos krūtinėlės kaina nebuvo su akcija, skaitytoja patikino, jog produktui akcija netaikyta. „Ši prekė tikrai ne su akcija. Šviežiems produktams akcijos taikomos retai. Esu kaunietė ir toks kainų skirtumas man atrodo įžūliai neteisingas“, – apmaudo neslepia ji.

Erikos teigimu, karštai rūkytą vištienos krūtinėlę ji pirko „Akropolyje“ įsikūrusioje „Maximoje“, esančioje Šiauliuose. O Kaune tą patį produktą įsigijo „Maxima Bazėje“, Aleksote.

„Ant Kaune pirktos karštai rūkytos krūtinėlės nurodytas trumpesnis galimas vartojimo laikas. Atsižvelgiant į tai, kaina turėtų būti mažesnė. Esu pastebėjusi ir gėlių vazonėlius, kuriems taikoma akcija – Šiauliuose vienas kainuoja 0,99 euro, o Kaune – 1,59 euro“, – mintimis dalijasi Erika.

Apie kaunietei nutikusią situaciją apsiperkant skirtingų miestų „Maxima“ parduotuvėse, portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai teiravosi „Maximos“ atstovo ryšiams su visuomene Pauliaus Stonio.

„Laikomės sąžiningos kainos politikos, todėl prekių kainos visose „Maximos“ parduotuvėse yra vienodos. Ir nors itin retai, tačiau pasitaiko išskirtinių atvejų, kaip ir šis, kai dėl žmogiškosios klaidos, planuojant prekių užsakymą parduotuvėje Šiauliuose, fiksavome didesnį minimos prekės likutį. Todėl prekės kaina buvo laikinai sumažinta ir pirkėja ją įsigijo pigiau. Kitoje mūsų parduotuvėje Kaune tokios pat prekės likutis buvo įprastas, todėl pirkėja tokią pat prekę pirko įprasta jos kaina“, – tvirtino jis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA