Vairuotojai įspėja: neseniai atsiradę eismo pakeitimai žinomoje gatvių sankirtoje nebegalioja | Kas vyksta Kaune

Vairuotojai įspėja: neseniai atsiradę eismo pakeitimai žinomoje gatvių sankirtoje nebegalioja

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauniečius vairuotojus suglumino kelio ženklų pasikeitimai žinomoje miesto gatvių sankirtoje. Dar penktadienį vairuotojai riedėjo keliu vadovaudamiesi vienokiomis taisyklėmis, o sekmadienį toje pačioje vietoje pastebėti jau kiti kelio ženklai. „Neapsigaukite“ – įspėja kauniečiai.

Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje, „Kur stovi policija Kaune“ pasidalinta nuotrauka, kurioje aiškiai matyti minėtieji pokyčiai kelių eisme. Kairėje pusėje esančiame vaizde matomi kelio ženklai spalio 5 d., o dešinėje – spalio 7 d.

Pokyčiai Partizanų g. ir Pramonės pr. sankirtoje / Kur stovi policija Kaune nuotr.

Su portalo redakcija šeštadienį susisiekęs skaitytojas taip pat pastebėjo pokyčius Partizanų g. ir Pramonės pr. sankryžoje.

„Kelio ženklus vėl pakeitė, tikriausiai atsakingi asmenys suprato, kad pirmasis priimtas sprendimas buvo ne itin sąmoningai apgalvotas. Dabar yra taip, kaip buvo anksčiau: iš pirmos kelio eismo juostos automobiliai gali sukti tik į dešinę, o iš antrosios kelio eismo juostos – tiesiai ir į kairę“, – sako kaunietis.

Pasak jo, dabar eismo situacija minėtoje vietoje daug geresnė, nes didžioji dalis vairuotojų šioje sankryžoje suka į dešinę, dėl to per piką esą susidaro spūstis būtent dėl sukančių į dešinę. O dėl važiuojančių tiesiai ar į kairę, problemų nekildavo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA