Rožinių bėgikų minia senamiesčio gyventojams ir vėl sukėlė diskomfortą | Kas vyksta Kaune

Rožinių bėgikų minia senamiesčio gyventojams ir vėl sukėlė diskomfortą

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Sekmadienį surengtas tradicija tapęs rožinio kaspino paramos bėgimas „Pink Run su BENU“ apkartino kauniečių gyvenimą. Dėl eismo ribojimų gyventojai negali automobiliais pajudėti iš namų ir yra priversti laukti, kol renginys pasieks finišo tiesiąją.

[galerija kiek=”4″]

„Labai smagu, kad vyksta bėgimas, bet kaip su automobiliu grįžti namo? Negaliu net išvažiuoti iš kiemo. Visi daugiabučio gyventojai įstrigę“, – skundžiasi portalo skaitytojas Donatas.

Kaunietis sako, jog jo gyvenamoji vieta esanti M. Daukšos gatvėje, bet išvažiuojant transporto priemone būtina pasiekti Jonavos gatvę. Be to, teigia jis, užtverti ir kitų namų kiemai.

Primename, jog spalio 6 d. tūkstantinė bėgikų minia startavo Rotušės aikštėje ir pasileido bėgti Kauno senamiesčio gatvėmis. Dėl to daugelyje vietų yra draudžiamas automobilių eismas nuo 11 iki 15 valandos.

Kaip portalas „Kas vyksta Kaune“ rašė anksčiau, pagal sudarytą bėgimo trasos schemą daugelyje senamiesčio gatvių transporto priemones trumpam pakeis vinguriuojanti bėgikų minia. Sekmadienį nuo 11 val. iki 15 val. automobilių vairuotojai turėtų aplenkti šias gatves ar jų atkarpas palei senamiestį: Rotušės a., Muitinės g., Kurpių g., Palangos g., Vilniaus g., J. Jablonskio g., M. Daukšos g., Jonavos g. (1 eismo juosta), Kumelių g., Raguvos g., M. Valančiaus g., A. Jakšto g., Pilies g., Papilio g., Muziejaus g., Santakos g., T. Daugirdo g., Aleksoto g. ir Jėzuitų skg.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA