Miesto gatvėmis praūžusi tūkstantinė motociklų kolona kai kuriuos kauniečius vedė iš kantrybės | Kas vyksta Kaune

Miesto gatvėmis praūžusi tūkstantinė motociklų kolona kai kuriuos kauniečius vedė iš kantrybės

Stopkadras

Šeštadienį Kauno gatvėmis praūžė motociklų kolona. Spalio 6 dieną Kauno regiono motociklininkai nusprendė paminėti ypatingai – su griausmu uždarydami savo pamėgtų transporto priemonių vasaros sezoną iki kitų metų.

12 valandą motociklų kolona pajudėjo miesto gatvėmis maršrutu: R. Kalantos gatvė – K. Baršausko gatvė – Tunelio gatvė – Vytauto prospektas. Toliau jų sezono uždarymo kelionė nusidriekė link Kauno centro pro Kęstučio, I. Kanto gatves, Karaliaus Mindaugo prospektą.

Dviratės transporto priemonės praūžė ir pro Birštono, Šv. Gertrūdos gatves, Savanorių prospektą. Motociklininkų kolonos finišo tiesioji laukė ties įsukimu į kelią A1 Kaunas-Vilnius.

„Kas vyksta Kaune“ komanda užfiksavo motociklų eilę judant Tunelio gatve. Kolona apie 10 minučių judėjo minėta gatve nesustodama. Tuo metu sankryžose buvo blokuojamas eismas.

Pastarąjį aspektą pastebėjo ir vairuotojai. „Kaip tai suderinta su policija, miesto valdžia? Kodėl viešasis transportas turi pusvalandį stovėti kol motociklininkai buriu pasivažinės? Kaip sulaukti žmonėms greitosios medicinos pagalbos?“, – piktinosi kauniečiai.

Portalo žurnalistams susisiekus su Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovais, buvo patvirtinta, jog šiandieninis įvykis su policijos pareigūnais suderintas. Kelių policijos valdybos patrulis lydi motociklininkų koloną ir kontroliuoja situaciją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA