Kauno „Saulės“ gimnazijoje mokytojai sutikti kaip pasaulinės žvaigždės: įteikti ir oskarų apdovanojimai | Kas vyksta Kaune

Kauno „Saulės“ gimnazijoje mokytojai sutikti kaip pasaulinės žvaigždės: įteikti ir oskarų apdovanojimai

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Penktadienio rytas Kauno „Saulės“ gimnazijoje prasidėjo anksti. Mokiniai, susirinkę į ugdymo įstaigą, iškilmingai pasitiko savo mokytojus. Tarptautinę mokytojų dieną pastarieji galėjo pasijusti esantys tikrų tikriausiomis įžymybėmis ir pasilepinti skiriamu ypatingu dėmesiu.

[galerija kiek=”8″]

Švęsdami tarptautinę Mokytojų dieną, Kauno „Saulės“ gimnazijos moksleiviai į mokyklą pradėjo rinktis keletu valandų anksčiau nei įprastai – „Saulės“ rūmai virto „Soliwood’u“, portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcijos žurnalistams pranešė skaitytojai.

Pasak jų, savo žvaigždžių, tuoj žengsiančių raudonu kilimu, laukė jų gerbėjai, žurnalistai, fotografai, pasaulio filmų veikėjai. Netrukus garsūs šūksniai išdavė, kad „Soliwood’o“ žvaigždės – jau čia.

Mokytojai sutikti blyksint fotoaparatams, buvo kviečiami pasidaryti ir asmenukes drauge su mokiniais, išdalinta daugybė autografų. Kauno „Saulės“ gimnazijos mokytojų, virtusių žvaigždėmis, saugumu rūpinosi apsaugos darbuotojai.

Kauno „Saulės“ gimnazija jau ne pirmus metus savo mokytojus ir kauniečius stebina neįprastu mokytojų dienos minėjimu. Šiais metais savo žvaigždes mokiniai apdovanojo aukščiausiais „Soliwood’o“ apdovanojimais.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai susisiekė su minėtos ugdymo įstaigos raštinės vedėja Margarita Kavaliauskaite,  kuri prasitarė, jog veiksmas Kauno „Saulės“ gimnazijoje virė jau nuo ketvirtadienio vakaro. „Mokiniai užsiėmė puošyba vakar iki 20 val., o šiandien mokyklos sargas sakė, jog jie rinkosi jau nuo pusės šešių ryto. Rytas buvo nuostabus tarsi pasakoje! Dabar aktų salėje vyks oskarų apdovanojimai“, – šyptelėjo moteris.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA