Kas vienija studentą, įsimylėjėlių porą, šeimą su vaikais ir tave? | Kas vyksta Kaune

Kas vienija studentą, įsimylėjėlių porą, šeimą su vaikais ir tave?

Organizatorių nuotr.

Turbūt šiandien niekas neatsisakytų 2000 eurų grynaisiais. O jeigu dar pridėtumėme pramogas, naujus draugus bei gausybę kitų dovanų? Jei manote, kad taip nebūna – tuomet dar negirdėjote apie orientacines automobilių varžybas „Šturmas“, kurios visa tai ir dar daugiau siūlo kiekvienam, kuris gali surasti dar bent vieną bendramintį ir savo žinias iškeisti į puikias pramogas bei vertingus prizus. O puikiausia, kad dar tikrai ne vėlu prisijungti prie šio azartiško užsiėmimo, skirto kiekvienam, kas mėgsta aktyviai leisti laiką ir sužinoti šį bei tą naujo.

Orientacinių varžybų manija apėmė visą Lietuvą – debiutavo trys nauji miestai

Panevėžys, Klaipėda ir Šiauliai – tai Lietuvos miestai, kurie be Kauno ir Vilniaus taip pat turi galimybę mėgautis „Šturmo“ organizatorių parengta programa ir užduotimis.

„Galime drąsiai sakyti – šia aktyvia pramoga „užkrėtėme“ didžiuosius Lietuvos miestus. Smagu, kad žmonės patys ima klausti, ar plėsimės į toliau – panašu, kad tokių pramogų visoje Lietuvoje trūksta“, – pasakojo vienas renginio organizatorių, priėmęs sprendimą rengti orientacines varžybas keliuose šalies miestuose.

Šis ruduo – pirmas kartas, kai „Šturmas“ prasiplėtė geografiškai, kas reiškia ne tik dar daugiau šios pramogos mėgėjų, bet ir didesnį prizinį fondą.

Kartą sudalyvavus, norisi dar, o pramogos virsta įpročiu

Dažnai paklausus žmonių, koks jų hobi, jie įvardina sportą, šokius ar muziką. Tačiau „Šturmo“ dalyviai drąsiai sako, kad būtent dalyvavimas orientacinėse varžybose tampa hobiu, kuris ne tik patraukia visų dėmesį, bet ir tampa proga susirinkti seniems geriems draugams.

„Dalyvaujame „Šturme“ nuo pat pradžių. Kadangi daugumos bičiulių gyvenime atsiranda rutina, tai susitikti kaskart kai vyksta varžybos – tampa puikiu įpročiu, esame draugais nuo vaikystės, – pasakojo komandos „Merkinės gatvė“ narys Edvardas.

– Smagu, kad organizatoriai tobulėja ir kas kartą sulaukiame vis įdomesnių užduočių. Žinoma, mūsų mėgstamiausios tos, kur reikia atlikti dar kažką papildomai. Labai smagu, kad galime susitikti visi kartu ir taip pravėdinti galvas ir kūną nuo kasdienybės.“

Tad jeigu ir jūsų gyvenime trūksta kažko įdomaus – išbandyti šią pramogą tiesiog privalu. Nes kur dar gali pajudėti, „įdarbinti“ smegenis, laimėti šaunių prizų ir atrasti naujų bendraminčių vienu metu?

Varžybos įgauna pagreitį, tačiau prisijungti prie kovos dėl pagrindinio prizo dar ne vėlu

Visi penki miestai jau įveikė pirmąjį „Šturmo“ etapą ir pamažu ruošiasi antrajam. Kad laimėti pagrindinį prizą – 2000 eurų grynaisiais – prie varžybų ne vėlu prisijungti dar dabar.

Šią sumą komandos galės išleisti kaip įmanydamos, mat organizatoriai pasirūpino visais reikiamais mokesčiais. Orientacinės automobilių varžybos „Šturmas powered by Vilniaus nealkoholinis“ pasirūpina kiekviena komanda – prie starto linijos dalyviai gauna pirmąsias dovanas, o varžybų pabaigoje apdovanojamos TOP10 geriausiųjų komandų.

Nykštukai, graffiti, turistų mėgstamos vietos – visa tai ir dar daugiau laukia varžybų dalyvių

Kaip jau ne kartą akcentuota – šiose orientacinėse varžybose viską lemia strategija. Tad jeigu norite tinkamai pasiruošti, prisiminkite, kur Kaune slypi įdomiausi graffiti piešiniai, netikėčiausios skulptūros ar netgi turistų mėgiamos vietos.

Organizatoriai kviečia visus į laikinąją sostinę pažvelgti kitu kampu – praeiti tais takais, kuriais keliauja daugiausiai turistų, atkreipti dėmesį į nykštukus ar kitas Kauną puošiančias statulas bei statulėles.

Viskas, ko jums reikės varžybų metu – išmanus telefonas su internetu ir fotokamera, komandos nariai ir strateginis mąstymas. O gerą vakarą, pramogas ir naujus draugus jums pažada organizatorių komanda.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA