Ralio pasų revoliucija tęsiasi – rengiama bilietų loterija | Kas vyksta Kaune

Ralio pasų revoliucija tęsiasi – rengiama bilietų loterija

Organizatorių nuotr.

„Rally Classic 2018“ pasus įsigijusiems ar įsigysiantiems žmonėms – džiugios žinios. Burtų keliu bus atrinkta laimingieji ralio pasų numeriai, kurie bus apdovanoti tik ką karūnuotų Lietuvos ralio čempionų. 

Ralio strategai jau nebe pirmi metai siūlo genialų būdą, kaip ralio fanus paskatinti įsigyti ralio pasus. Mat kiekvienas į ralio taupyklę įkritęs euras suteikia galimybę laimėti net keliasdešimt kartų vertingesnių rėmėjų prizų.

„Rally Classic 2018“ pasai

Lietuvos ralio čempionato etapo organizatoriai kaskart sprendžia hamletišką galvosūkį: daryti lenktynių šou nemokamu reginiu visiems automobilių sporto mėgėjams ar paprašyti įsigyti keletą eurų kainuojančius pasus? Viena vertus, siekiant kokybės, svarbus kiekvienas centas, tačiau drauge visiškai akivaizdu, kad toks biudžeto formavimo mechanizmas tampa kaip bendruomenės svabus indėlis į šią trečią pagal populiarumą sporto šaką.

Tačiau jau praėjusiais metais Dzukijos žemėje vykstančio finalinio etapo „Rally Classic“ komanda išbandė neįprastą platinimą ralio pasais. Kiekvienas įsigijęs 7 eurus kainuojantį pasą ne tik tampa šios sporto šakos rėmėju, bet ir dalyvauja specialiame žiūrovų žaidime, kurio prizų fonde – rėmėjų atgabenti itin vertingi ir brangūs prizai.

„Mes pakvietėme gera valia tapti „smulkiaisiais ralio akcininkais“ – įsigyti bilietą bei dalyvauti ralio pasų žaidime. Juk jei žmogui iš tiesų patinka ralis, jei jis mano, kad ši sporto šaka nusipelno simbolinės paramos, gali tai įsigydamas ralio pasą tokias intencijas kiekvienas paversti realiu darbu. Mes savo ruožtu tokiems ralio bičiuliams atsidėkojame surengdami ralio pasų žaidimą – šventės kulminacijos metu padovanosime itin vertingų rėmėjų prizų“, tai ir ,,KIA”, ,,Padvaiksas ir ko”, ,,Elonika”, ,,AQUA parkas” ir kt. – pasakoja „Rally Classic“organizatoriai.

Šiais metais įsigyti ralio pasus bus galima viešbučiuose ,,Europe royale“ ir ,,Regina“, taip pat prie įvažiavimų į greičio ruožus.

Kam atiteks pagrindiniai prizai paaiškės burtų keliu šeštadienį (spalio 6 d.) 20:30 val. „Rally Classic“ podiumo iškilmingos apdovanojimų ceremonijos metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA