Premjeras Kauno rajone pasveikino būsimus policijos pareigūnus | Kas vyksta Kaune

Premjeras Kauno rajone pasveikino būsimus policijos pareigūnus

Organizatorių nuotr.

Spalio 2-oji policijos pareigūnams neeilinė diena –minima Policijos diena. Šįmet šventė dar ypatingesnė, nes kartu su Lietuvos Respublika 100-metį švenčia ir šalies policija.

Kaip ir kasmet Lietuvos policijos mokykloje (LPM) minint Policijos dieną vyksta iškilmingas renginys, kurio metu pasveikinama visa bendruomenė, apdovanojami policijos pareigūnai, mokytojai, administracijos darbuotojai už įvairius pasiekimus, nuveiktus darbus, ilgametę tarnybą.

Šįmet Angelų sargų dienos minėjimo renginys LPM bendruomenei buvo ypatingas. Į renginį atvyko ir būsimus policijos pareigūnus bei visus darbuotojus su Policijos diena pasveikino Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis, policijos generalinio komisaro pavaduotojas Rimantas Bobinas ir kiti svečiai.

„Šiandien kiekvienam policijos pareigūnui neeilinė diena, nes ne tik švenčiame Policijos dieną, bet ir minime Lietuvos policijos 100-metį. Per šį laikotarpį teko patirti visko, bet policijos visuomet buvo judesyje, progrese, reformose. Džiaugiuosi, jog šiandien policija yra moderni ir šiuolaikiška institucija ir to pasiekusi savo pastangomis “, – kalbėjo premjeras S. Skvernelis.

Premjeras pabrėžė, kad jam lankytis Lietuvos policijos mokykloje yra ypatingai smagu, nes būtent jis buvo tas asmuo, kuris uždegė žalią šviesą, jog Mastaičiuose įsikurtų policijos pareigūnų kalvė.

„Mokyklos ateitis šviesi ir perspektyvi. Džiaugiuosi, kad norinčiųjų pasirinkti šią kilnią profesiją nemažėja, o kasmet tik daugėja. Kursantai, kai jūs baigsite mokyklą ir tapsite policijos pareigūnais, jūs būsite tie, kurie kursite jau kito šimtmečio policijos istoriją. Tikėkite tuo, ką darote“, – sveikino premjeras.

LPM kursantus ir dėstytojus taip pat pasveikino ir policijos generalinio komisaro pavaduotojas Rimantas Bobinas, kuris palinkėjo niekada nepamiršti savo pagrindinės misijos – tarnauti žmonėms, kad jie jaustųsi saugūs ir laimingi.

Šventės metu LPM viršininkas Algirdas Kaminskas prisiminė ir papasakojo, kaip mokykla, kuomet ji įsikūrė Mastaičiuose, pasikeitė – prabėgo jau 4 metai. Taip pat palinkėjo kursantams ryžto, atsakingumo ir sėkmės, o kiekvienam darbuotojui nuoširdžiai padėkojo už bendrą darbą.

„Ačiū Jums, kad esu vienas iš Jūsų!“, – sakė viršininkas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA