Ant Šilainių kalno vienas į kitą rėžėsi du automobiliai: policija užtruko | Kas vyksta Kaune

Ant Šilainių kalno vienas į kitą rėžėsi du automobiliai: policija užtruko

Skaitytojo nuotr.

Vadinamasis Šilainių kalnas tapo spąstais antradienį namo skubantiems vairuotojams. Plačioje sankryžoje susidūrė du automobiliai, vienas jų liko stovėti vidury sankryžos.

[galerija kiek=”4″]

Kauniečiai antradienio vakarą ėmė dalintis Baltų prospekto ir J. Grušo gatvės sankryžoje įvykusios avarijos vaizdais. Pamatę čia bestovinčius automobilius, vairuotojai iš pradžių pamanė, kad ant Šilainių kalno susidūrė net penkios mašinos.

Visgi greitai paaiškėjo, kad avarijoje dalyvavo tik dvi transporto priemonės. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo žiniomis, pranešimas apie „Audi“ ir „Mercedes-Benz“ susidūrimą gautas dar 18.40 val.

„Audi“ po smūgio liko stovėti vidury sankryžos, o „Mercedes-Benz“ „užšoko“ ant šaligatvio šalia ties pėsčiųjų perėja. Iš nuotraukų matyti, kad nemenkai apgadintas buvo pirmojo automobilio priekis.

Žmonės susidūrimo metu nenukentėjo, tačiau vairuotojai rimtai susiginčijo dėl kaltės – įvykio aplinkybėms išsiaiškinti čia buvo iškviestas policijos ekipažas.

Tuo tarpu, kauniečių teigimu, šalia sankryžos privažiavo daugiau automobilių, kurie sudarė didesnės avarijos įspūdį. „Kiti, turbūt, palaikymo komanda. Gal liudininkai“, – socialiniame tinkle svarstė gyventojai.

Panašu, kad narplioti eismo įvykį pareigūnams lengva nebuvo – po 20 val., „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų duomenimis, automobiliai vis dar blokavo sankryžą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA