K. Petrausko gatvėje perėjoje partrenkta mergina | Kas vyksta Kaune

K. Petrausko gatvėje perėjoje partrenkta mergina

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienį, apie vidurdienį, Žaliakalnyje buvo sužalota pėsčioji. Per gatvę ėjusią merginą nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje parbloškė automobilis.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo, kad prieš daugiau nei valandą K. Petrausko gatvėje, perėjoje, nutrenkta mergina. Nelaimę pamatęs Dovydas teigė sustojęs – operatyviai atvažiavę paramedikai pradėjo teikti nukentėjusiajai pagalbą.

„Buvo kruvina ir be sąmonės, į aplinką nereagavo. Greitoji pasirodė ganėtinai greitai, tai išvykau, nes buvau išvažiavęs per pietų pertrauką“, – pasakojo kaunietis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad pranešimas apie nelaimę K. Petrausko gatvės ir Radvilėnų plento sankryžoje gautas 12.09 val.

Čia nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkta 20-ties metų amžiaus moteris, nukentėjusioji išvežta į Kauno klinikas. Transporto priemonės vairuotojas buvo blaivus, pareigūnai aiškinasi eismo įvykio aplinkybes.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresniosios gydytojos žiniomis, nuo smūgio parkritusi mergina susižalojo veidą. Pavojus jos gyvybei negresia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA