Iš prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ evakuojami žmonės | Kas vyksta Kaune

Iš prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ evakuojami žmonės

Skaitytojo Roko nuotr.

Sekmadienį po pietų sujudimas kilo prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“. Čia laiką leidę kauniečiai sulaukė netikėto nurodymo apleisti patalpas.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją sekmadienį atskriejo susirūpinusių skaitytojų žinutės – gyventojai teigė, kad „Megoje“ vyksta evakuacija, žmonės masiškai išeina laukan.

Vitalija sakė, kad apie 16.30 val. centre sukaukė sirenos, darbuotojai liepė išeiti. „Per mikrofoną tik vieną kartą pasakė, kad skubiai vykdoma žmonių evakuacija“, – kalbėjo moteris.

Anot jos, daugelyje antro aukšto barų dingo šviesa, neveikė besisukančios išėjimų durys, kurios sustojo vos pradarytos. „Keista, kad tik kartą pasakė, tai daugelis ignoravo“, – stebėjosi kaunietė.

Kitiems tuo metu viduje buvusiems „Megos“ lankytojams pasirodė, kad suveikė dūmų detektoriai, tuo tarpu visas antras pastato aukštas paskendo tamsoje – čia dingo arba buvo išjungta elektra. Neveikė ir šalia akvariumo esantys eskalatoriai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ tvirtino, kad policija pranešimo apie kokią nors nelaimę „Megoje“ negavo. Jo žiniomis, aliarmas turėtų būti atšauktas.

Ugniagesiai jokių duomenų apie gaisro pavojų Islandijos plente taip pat neturi, Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ patikino, kad kol kas gaisrininkų pajėgos niekur nejuda.

Bendruoju „Megos“ numeriu atsiliepusi informacijos centro darbuotoja teigė apie evakuaciją neturinti jokių duomenų, esą prekybos centras veikia kaip įprasta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA