Verslininkas U. Kiguolis žnybtelėjo miesto tvarkytojams: šis dviračių stovas neturi analogų Europoje (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Verslininkas U. Kiguolis žnybtelėjo miesto tvarkytojams: šis dviračių stovas neturi analogų Europoje (papildyta)

Stopkadras

Žinomas verslininkas Ugnius Kiguolis šeštadienį savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo šmaikščiu vaizdo įrašu. Konstrukciją dviračiams prirakinti įrengę darbininkai kruopščiai prisuko ją prie plytelių, bet dviračio palikti be priežiūros čia nevertėtų.

„Ąžuolyne įrengtas saugus dviračių pasirišimas neturi analogų Europoje. Visai smagi ir lanksti naujovė, tikrai kviečiu išbandyti“, – prie vaizdo įrašo ironizavo U. Kiguolis.

Šeštadienio pavakarę žinomo vyro įkeltame įraše matyti, kad senos plytelės, prie kurių prisuktas apverstos „U“ formos stovas, visiškai išklibusios.

Vertindami, rodosi, neseniai įrengtą dviračių prirakinimo vietą, vaizdo įrašo herojai juokais džiaugiasi gerai atliktu darbu bei konstrukcijos siūlomu saugumu.

Gi iš tikrųjų metalinis vamzdis su visomis plytelėmis kuo lengviausiai pasikelia – šitaip iš spynos gniaužtų būtų galima ne tik išlaisvinti čia prirakintą dviratį, bet prisireikus nušvilpti ir primityvų, bet naudingą įrenginį.

U. Kiguolis savo įraše pažymėjo Kauno miesto savivaldybę ir dviračių eismo gaivinimui mieste dedikuotą iniciatyvą „Like Bike Kaunas“. Savo ruožtu, „Kas vyksta Kaune“ savivaldybei pateikė užklausą dėl dviračių laikiklio montavimo. Gavę komentarą, papildysime.

Papildyta

Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad šį dviračių laikiklį nekokybiškai įrengė darbus vykdžiusi „Kauno švara“. Iš viso Ąžuolyne, savivaldybės žiniomis, taip aplaidžiai buvo sumontuoti penki stovai.

A. Pakalniškio teigimu, „Kauno švaros“ darbuotojai buvo iškviesti rimtam pokalbiui ir įspėti, kad darbo brokas ateityje nebus toleruojamas. Artimiausiu metu, per ateinančias porą dienų, laikikliai bus įsukti taip, kad tinkamai atliktų savo funkciją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA