„Maximoje“ įsigijusi nukainotų prekių, kaunietė pasijautė apgauta: gal skaičiuoti nemoku? | Kas vyksta Kaune

„Maximoje“ įsigijusi nukainotų prekių, kaunietė pasijautė apgauta: gal skaičiuoti nemoku?

Skaitytojos nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją prieš kelias dienas kreipėsi kaunietė, po apsipirkimo „Maxima“ parduotuvėje čekyje pamačiusi didesnę sumą nei tikėjosi. Geru pasiūlymu susiviliojusi moteris pastebėjo, kad už mineralinį vandenį sumokėjo daugiau nei žadėta akcijos kortelėje.

„Štai kaip vyksta akcija „Maximoje“. Vanduo vietoje 2,22 Eur išeina 2,70 Eur, – nedidelį, tačiau reikšmingą skirtumą, mušantį kliento pasitikėjimą prekybos tinklu, užfiksavo Gintarė.

„Sakau, gal skaičiuoti nemoku“, – pridūrė moteris. Iš pirmo žvilgsnio, su matematika problemų skaitytoja tikrai neturi. Jos atsiųstose nuotraukose matyti, kad mineraliniam vandeniui „Akvilė“ taikyta akcija, kai perkant vieną butelį už 0,62 Eur, antram pritaikoma 80 proc. nuolaida – jis kainuoja tik 12 euro centų.

Pora butelių, išeina, kainuoja 0,74 Eur. Kadangi, kaip matyti čekyje, Gintarė pirko šešis butelius, tai, rodosi, turėjo sumokėti 2,22 Eur (be depozito mokesčio), tačiau iš kaunietės už vandenį Savanorių pr. 255 esančioje „Hyper Maximoje“ buvo nuskaičiuota 2,70 Eur (be depozito).

Vietoje 2,22 Eur, už šešis butelius vandens Gintarė sumokėjo 2,70 Eur / Skaitytojos nuotr.

Neaiškią situaciją „Kas vyksta Kaune“ pakomentavo „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė. Ji patvirtino, kad rugsėjo 18-24 d. mineraliniam vandeniui „Akvilė“ buvo taikoma akcija – įsigyjant vieną „Akvilės“ butelį, antrajam tokiam pat buteliui taikyta 80 proc. nuolaida.

Tad akcijos laikotarpiu, pakartojo kortelėje nurodytą informaciją E. Dapkienė, du mineralinio vandens buteliai kainavo 0,74 Eur be PET pakuotės tvarkymo mokesčio. Įprasta vieno tokio mineralinio vandens butelio kaina – 0,62 Eur be pakuotės tvarkymo mokesčio.

[susije_video kurie=””]

„Šis mineralinis vanduo „Akvilė“ parduodamas ir pakuotėmis, kurių vieną ir įsigijo pirkėja. Pakuotėmis parduodamam vandeniui akcinė nuolaida minėtu laikotarpiu nebuvo taikoma, todėl pakuotę šio mineralinio vandens pirkėja įsigijo įprasta jos kaina – už 2,70 Eur be PET pakuočių tvarkymo mokesčio“, – išaugusią kainą kaunietės apsirikimu aiškino „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA