„CityBee“ toliau siaučia Kauno gatvėmis: sudaužyti prabangūs „Mercedes-Benz“ ir „Porsche“ | Kas vyksta Kaune

„CityBee“ toliau siaučia Kauno gatvėmis: sudaužyti prabangūs „Mercedes-Benz“ ir „Porsche“

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Laikinosios automobilių nuomos „CityBee“ paslaugomis besinaudojantys vairuotojai penktadienį tiesiog terorizuoja kitus eismo dalyvius. Praėjus maždaug valandai po trijų automobilių susidūrimo Vytauto prospekte, didelis eismo įvykis užfiksuotas K. Petrausko gatvėje – čia iš viso apgadinti net keturios transporto priemonės.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, pranešimas apie avariją ties K. Petrausko g. 21 pastatu gautas 14.50 val.

Judrioje Kauno gatvėje vairuotojas, sėdėjęs už „CityBee“ priklausančio „Volkswagen Golf“, rėžėsi į tris kitus automobilius. Apgadinta „Audi“ bei apynaujės „Mercedes-Benz“ ir „Porsche“ mašinos. Sumaitota ir priekinė dešinė „Golfo“ pusė.

Avarijos liudininkai teigė, kad K. Petrausko gatvėje prie sankryžos su Aukštaičių gatve „CityBee“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir rėžėsi į „Mercedes-Benz“.

Baltas sedanas po smūgio trenkėsi į „Porsche“ visureigį, stovėjusį prie „Šilo“ parduotuvės. Apdaužyta ir šalia stovėjusi „Audi“. Pirminiais duomenimis, žmonės sužeisti nebuvo. Apie vairuotojo blaivumą pareigūnai duomenų dar neturi, policija dirba įvykio vietoje.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad dar viena avarija, kurioje dalyvavo „Fiat“ markės „CityBee“ automobilis, užfiksuota prieš 14 val. Vytauto prospekte – čia vienas į kitą kliudė trys vienas už kito važiavę automobiliai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA