Karaliaus Mindaugo prospekte užfiksuotas ateivis | Kas vyksta Kaune

Karaliaus Mindaugo prospekte užfiksuotas ateivis

L. Kazlausko nuotr.

Ankstyvą trečiadienio popietę Karaliaus Mindaugo prospekte vairuotojų laukė netikėtas performansas eismo tema. Gatvėje greičio mėgėjus „medžioti“ sustojus nežymėtam policijos automobiliui, šalia nusileido ir žmogų pagriebęs ateivis.

„Facebook“ grupėje „Kur stovi policija Kaune“ paviešintoje nuotraukoje užfiksuotas Kauno vairuotojams puikiai žinomas vyšninės spalvos policijos pareigūnų „Volkswagen Caddy“ ir gerai nusiteikęs vyrukas ryškiai žaliu žmogų „pagrobusio“ ateivio kostiumu.

„Kadangi ruošiamės studijos „4 Butas“ atidarymui, keliavau į centrą daryti užbaigiamųjų darbų ir pamačiau „Caddy“, kurio prieš metus vidurnaktį buvau nufotografuotas ir nubaustas“, – „Kas vyksta Kaune“ pasakojo fotografijoje įamžintas Lukas.

Jis tvirtino nuo to laiko jaučiantis antipatiją šiam raudonam „Caddy“, tad nusprendė porai minučių tapti ateiviu ir ryškiai įspėti kitus vairuotojus apie „galimą nuotaikos sugadinimą“.

„Kostiumą pirkau ir festivaliams, ir studijos reikalams, bet puikiai pasitarnavo ir nuotraukai prie policijos automobilio. Nenorėjau fotografuotis įprastais rūbais, norėjau atnešti truputį spalvų į tokią rudenišką dieną“, – kalbėjo vyras.

Neįprastas įspėjimas sulaukė internautų šypsenų ir šmaikščių pasisakymų. „Mums reikia šito superherojaus apsisaugoti nuo „Caddy“, „Ne visi herojai dėvi apsiaustus“, „Žmogus antiCaddy’s“, – rašė jie.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad tai ne pirmas kartas, kai kauniečiai ar Kauno regiono gyventojai reaguoja į nežymėtomis transporto priemonėmis dirbančius pareigūnus.

Birželio pabaigoje „Volkswagen Caddy“ Kėdainiuose atlaikė tepalo „bombą“, o praėjusių mėtų spalį tame pačiame Karaliaus Mindaugo prospekte „sugedusį“ automobilį ėmęs tvarkyti „BMW“ vairuotojas tiesiai pareigūnams prieš nosį atidarė kapotą ir privertė važiuoti pažeidėjų gaudyti kitur.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA