Šimtai kauniečių penktadienį šturmuos gatves – prasideda kova dėl 2000 eurų | Kas vyksta Kaune

Šimtai kauniečių penktadienį šturmuos gatves – prasideda kova dėl 2000 eurų

Organizatorių nuotr.

Kauniečių laukiamiausias orientavimosi varžybų automobiliais projektas „Šturmas“ grįžta į Kauną jau nuo rugsėjo 28 d. Šį rudenį „Šturmas“ ne tik stipriai papildė savo piniginį prizinį fondą ir partnerių gretas, tačiau ir išsiplėtė geografiškai – nuo šiol „Šturmą“ žaisti gali jau 5 didžiųjų Lietuvos miestų gyventojai. Nuo šio penktadienio kova dėl 2000 eurų prasideda ir Kaune.

Pažadą sugrįžti davę orientacinių varžybų automobiliais „Šturmas“ organizatoriai sugrįžta jau artimiausią penktadienį. Šį rudenį prie „Šturmo“ prisijungė ne tik naujas generalinis rėmėjas „Vilniaus Alus“, ir dvigubai daugiau partnerių bei rėmėjų, tačiau varžybos pasipildė ir dar trim didžiaisiais Lietuvos miestais – Klaipėda, Panevėžiu, Šiauliais.

Taip pat padidintas prizų fondas bei padvigubintas pagrindinis laimėjimas – 2000 eurų grynaisiais, kuriuos laimėjusi komanda galės išleisti kaip tik norės, nes laimėjimas įteikiamas grynais pinigais su jau atskaičiuotais mokesčiais.

Tokie pat išmanūs

Jeigu yra dar kauniečių, kurie nebandė dalyvauti – organizatoriai skuba priminti, kad nieko sudėtingo čia nėra. Dalyviams tereikia išmanaus telefono su prieiga prie interneto, automobilio ir sumanios 2-5 žmonių komandos.

Orientacinėse varžybose „Šturmas powered by Vilniaus Nealkoholinis“ greitis nėra svarbiausias raktas į pergales, todėl net ir mažiau patyrę vairuotojai turi lygius šansus dalyvauti. Gerai parengta strategija – tai svarbiausia, kur turi susikoncentruoti kiekviena dalyvaujanti komanda. O kuomet Lietuvos mastu varžomasi su daugiau nei 500 ekipažų, kiekvienas teisingas strateginis sprendimas gali būti jūsų pranašumas.

Daugiau dalyvių – daugiau prizų

Jeigu praėjusiame sezone „Šturmo“ dalyvių dėmesį kaustė Kaune ir Vilniuje, šiemet šią pramogą išmėginti galės ir dar trijų didžiųjų Lietuvos miestų – Klaipėdos, Panevėžio, Šiaulių – aktyvių pramogų mėgėjai. Platesnis geografinis išsidėstymas padėjo pritraukti ir dar daugiau rėmėjų, kas dalyviams reiškia ir dar daugiau prizų.

Kaip ir visuomet apdovanojamos kiekvieno miesto etapo TOP10 geriausiųjų komandų, kurioms atitenka įvairiausi prizai – nuo gardžių patiekalų visai komandai iki pramogų visiems ekipažo dalyviams.  O kur dar gausybė automobilių priežiūros priemonių, skanių užkandžių ar gaivinančių gėrimų bei dovanų kiekvienam startuojančiam ekipažui.

Pagrindinio prizo laimėtojas paaiškės besibaigiant rudeniui

Kiekvienas miestas turės keturis etapus, o norint laimėti pagrindinį prizą reikės dalyvauti bent dvejose varžybose. Iki pat lapkričio mėnesio komandos dalyvaus ir pramogaus, kol geriausi iš geriausiųjų bus apdovanoti.

Kaip ir praėjusiais metais – „Šturmas powered by Vilniaus Nealkoholinis“ neapsieis be pramoginės dalies po kiekvieno etapo visuose miestuose. Kur visi dalyviai kviečiami ne tik sužinoti vakaro rezultatus, bet ir pabendrauti neformaliam vakarėlyje, susipažinti su kitomis komandomis bei laimėti papildomus rėmėjų įsteigtus prizus.

Artimiausias „Šturmo“ renginys jau šį penktadienį. Startas – 20 val., starto vieta – Hyper Rimi „Savanoriai“ stovėjimo aikštelė, Savanorių pr. 321, Kaunas.

Daugiau informacijos ir komandų registracija – čia arba čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA