8 valandų portalo „Kas vyksta Kaune“ tiesioginė transliacija „Kaunas pasitinka Popiežių“ | Kas vyksta Kaune

8 valandų portalo „Kas vyksta Kaune“ tiesioginė transliacija „Kaunas pasitinka Popiežių“

R. Tenio nuotr.

Sekmadienį, nuo 8 val. ryto portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai turi galimybę stebėti tiesioginę Šventojo Tėvo sutikimo transliaciją. Jos metu portalo „Kas vyksta Kaune“ kūrybinė grupė rengia 8 valandų nenutrūkstamą tiesioginę transliaciją iš Santakos stadiono ir Rotušės, kur įsikūrusios nuotolinės transliacijos studijos.

Portale „Kas vyksta Kaune“ bus transliuojamos ne tik šv. Mišios, popiežiaus kelionė papamobiliu, bet ir tiesioginiai interviu ir reportažai apie popiežiaus Pranciškaus vizitą Kaune. Juos visas 8 translacijos valandas rengs portalo „Kas vyksta Kaune“ komanda.

Tiesioginės transliacijos metu kauniečiams ir miesto svečiams bus suteikiama aktuali informacija apie į Kauną plūstančius piligrimus, primintos eismo sąlygų subtilybės bei viešojo transporto maršrutų kursavimo ypatumai.

Maldininkus nuo ankstyvo rugsėjo 23 d. ryto tikimasi pamatyti Kauno santakos teritorijoje, kur nuo 8 val. vyks Šventojo Tėvo Mišių laukimo programa. Visi laukiantieji drauge melsis, giedos, klausysis liudijimų. 10 val. prasidės popiežiaus Pranciškaus aukojamos šv. Mišios.

Ne mažesnio susirinksiančiųjų būrio laukiama ir Kauno rotušės aikštėje. Čia tikintieji sekmadienį 14:20 val. sveikins popiežių kelyje nuo Kauno arkivyskupijos kurijos iki Katedros. Popiežius Pranciškus papamobiliu vyks maršrutu: Rotušės a. – M. Valančiaus g. Pasveikinti popiežių kelyje gali visi, atvykę į maršrute nurodytas gatves ir aikštę.

Transliaciją portale „Kas vyksta Kaune“ paįvairins pokalbiai su tikinčiaisiais ir žinomais kauniečiais. Tarp kurių Kauno arkivyskupas Lionginas Virbalas, benediktinė Sesuo Gabrielė, Kauno rotušės ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius ir kiti.

Tiesioginės transliacijos dalimi gali tapti kiekvienas užsukęs stebėti istorinio įvykio Kauno rotušės aikštėje. Kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami išreikšti savo nuomonę apie popiežiaus Pranciškaus sutiktuves bei pasidalinti įspūdžiais tiesioginiame portalo „Kas vyksta Kaune“ eteryje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA