Kauno verslininkai mikliai pasinaudojo popiežiaus vardu | Kas vyksta Kaune

Kauno verslininkai mikliai pasinaudojo popiežiaus vardu

Skaitytojos nuotr.

Kauniečiai interneto platybėse atrado kiek neįprastą reklaminį vaizdelį – aukso gyslelę atvykstant popiežiui užčiuopę verslininkai ėmė prekiauti kėdutėmis, kad džiugūs renginiai per daug skausmingai neatsilieptų dalyvių kojoms. Sulankstomiems baldams suteiktas ir pritinkantis pavadinimas – „Popiežiaus“ kėdutės.

Kaip nurodoma aktualią prekę reklamuojančioje nuotraukoje, siūlomi du kėdučių modeliai: paprastesnė atsieis 10 eurų, o įmantresnė, su atlošu – 20 eurų. Jos parduodamos visai netoli Senamiesčio įsikūrusioje žūklės reikmenų parduotuvėje, tiesa, prioritetai ateinančioms kelioms dienoms aiškūs – žūklę keičia specialūs „Popiežiaus“ linijos baldai.

Susisiekus nurodytu numeriu, parduotuvės savininko žmona Greta „Kas vyksta Kaune“ patikslino, kad šios prekės asortimente jau buvo, bet prieš popiežiaus vizitą jų užsakyta papildomai. „Pirkėjai pas mus ateidavo, klausdavo, ar turime kėdučių – susidūrėme su poreikiu, o jeigu yra paklausa, turi būti ir pasiūla“, – auksine verslo taisykle vadovavosi apsukrūs kauniečiai.

Žmonės, anot pašnekovės, ieško prisėdimo sprendimų būtent popiežiaus Pranciškaus vizitui – susidomėjimas tokia preke pradėjo kilti jau prieš savaitę. O sekmadienį, didžiąją popiežiaus apsilankymo dieną, parduotuvė darbuosis nuo 3 val. ryto.

„Kadangi apskritai į šv. Mišias Santakos parke išdalinta 90 tūkst. kvietimų, manome, poreikis kėdutėms tikrai bus. Visiems nepasiūlysime, bet porą tūkstančių turime, – kalbėjo Greta. – Galvoju, ypač vyresnio amžiaus žmonėms be galo sunku tiek išstovėti eilėse į Santaką, tiek klausant popiežiaus.“

Kad nereikėtų stovėti, pridūrė moteris – pontifiko vizitui skirtos kėdutės, kurios, kaip nurodyta iškaboje, ir pavadintos tiesiog „Popiežiaus“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA