Popiežiaus vizito metu Kauno senamiesčio gyventojams – jokių išimčių | Kas vyksta Kaune

Popiežiaus vizito metu Kauno senamiesčio gyventojams – jokių išimčių

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Nuo ankstyvo šeštadienio ryto vyks pasikeitimai kelyje – policininkai blokuos įvažiavimą į senamiestį. Ir visai nesvarbu, ar jūs gyventojas, ar pašalietis – visiems tos pačios taisyklės.

Vizito koordinavimu besirūpinantys specialistai pabrėžia, kad šeštadienį bei sekmadienį senamiestyje budės gausios policijos pajėgos, kurios blokuos automobilių įvažiavimą į senamiestį nuo rugsėjo 22 d.  8 val. ryto iki pat rugsėjo 23 d., 17 val. Tuo metu čia įvažiuoti negalės nei gyventojai, nei aptarnaujantis transportas – automobiliai bus tik išleidžiami.

„Nei taksi, nei pavežėjimo paslaugas teikiantys vairuotojai nebus įleidžiami į saugomą senamiesčio perimetrą. Senamiesčio gyventojai su automobiliais turės galimybę išvykti iš namų, tačiau atgal bus įleidžiami tik pasibaigus vizitui – sekmadienio pavakarę.“ , – apie artėjančius nepatogumus kalba Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos vadas Ramūnas Kemzūra.

Taip pat specialistas perspėja, kad geriau sekmadienį net nebandyti važiuoti pro Savanorių prospektą. Nes čia, nuo pat šeštadienio 23 val. budės policijos pareigūnai.

Eismo ribojimai didžiausioje miesto gatvėje vyks keliais etapais, kuomet numatoma popiežiaus kortežo kelionė link Santakos parko, sekmadienį iš ryto bei popiežiaus kelionė iš Kauno apie 16 valandą.

„Kas vyksta Kaune“ redakcija primena, kad eismo ribojimų bus ir daugiau, todėl nemokamo ir papildomo viešojo transporto galimybė gali būti visai patogi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA