Kaunietis rėžė tarsi skalpeliu: miestas sutikti popiežių nepasiruošęs | Kas vyksta Kaune

Kaunietis rėžė tarsi skalpeliu: miestas sutikti popiežių nepasiruošęs

R. Tenio nuotr.

Iki popiežiaus Pranciškaus atvykimo likus mažiau nei trims paroms, visas Kaunas zuja. Ypač intensyviai darbai verda Senamiestyje, tačiau kai kurie kauniečiai galvoja, kad miestas priimti garbingą svečia tikrai nepasiruošęs.

„Toli gražu iki pilno pasiruošimo. Darbai neužbaigti tvarkomoje Nemuno krantinėje, o prie riedučių ir riedlenčių parko švyti graffiti užrašai ar šiaip teplionės, kas nėra gražu“, – teigė akylas skaitytojas Mantas.

Jis taip pat svarstė, kaip darbą organizuoti ketina Senamiestyje įsikūrusios kavinės, mat dabar lauko staliukai užima kone pusę gatvės. Vyro manymu, tai gerokai apsunkins didžiulio žmonių srauto judėjimą.

„Na ir šiaip, liko kelios dienos, o dar vis vyksta asfaltavimo darbai, kai kur tik dabar duobes kasinėja, – juokėsi kaunietis. – Ar nebus taip, kad per skubėjimą nukentės kokybė. Kaip sakoma, skubų darbą velnias gaudo.“

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pasiruošimo popiežiaus vizitui darbai Kaune, rodosi, aukštu tempu juda pirmyn. Ketvirtadienį jau buvo pastatyta scena, Santakos parkas suskirstytas į sektorius ir praktiškai parengtas priimti susitikimo dalyvius.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA