Fiksuoja kauniečiai: „BMW“ lenktynės gatvėje perkopė visas įžūlumo ribas | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kauniečiai: „BMW“ lenktynės gatvėje perkopė visas įžūlumo ribas

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo įžūlumo nestokojantį dviejų vairuotojų manevrą žiedinėje sankryžoje. Nufilmuotame vaizdo įraše matyti grubus kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimas.

Kauniečių atsiųstoje vaizdo medžiagoje – rugsėjo 8 d. „vairavimo ypatumai“ Jonavos gatvės žiedinėje sankryžoje. Antrąja eismo juosta kelyje nuo pastarosios vietos važiuojantį troleibusą sumanė aplenkti du tamsios spalvos „BMW“ markės automobiliai.

Regis, KET minėtoms transporto priemonėms nė motais. Du „BMW“ nutarė žūtbūt aplenkti viešąjį transportą. Neleistinai važiavo aplink salelę, esančią gatvėje, bei kirto ištisinę kelio eismo juostą. Negana to, lenkdami troleibusą lengvieji automobiliai išriedėjo ir į priešpriešinę eismo juostą.

Laimei, ši situacija gatvėje apsiėjo be nelaimių, tačiau taip vairuojant nesunku sukelti eismo įvykių virtinę, galinčią pasibaigti ne tik didelėmis išlaidomis dėl sulamdytų transporto priemonių, bet svarbiausia – kainuosiančią žmonių gyvybes.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA