Kaune atidaromas kovinio sporto ir fitneso sporto centras | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaromas kovinio sporto ir fitneso sporto centras

Organizatorių nuotr.

Nors Kaune sporto klubų ir sportuojančių žmonių netrūksta, tačiau nišą atranda specializuoti sporto klubai, teikiantys profesionalias paslaugas ir konsultacijas. Būtent pirmadienį Kaune, Savanorių pr. 350, atsidaro didžiausias ir moderniausias kovinio sporto ir fitneso sporto klubas „Fighting and Fitness Center“, kuris išsiskirs puikiai žinomais kovinio sporto ir fitneso sporto treneriais ir visame pasaulyje populiariomis treniruotėmis bei visiškomis naujovėmis.

[galerija kiek=”12″]

Net 3 sporto salės po vienu stogu

„Fighting and Fitness Center“ yra sporto klubas, kuriame rasite didžiausią sporto paslaugų pasirinkimą norintiems fiziškai stiprėti ir tobulėti. Naujai įsikūrusiame sporto centre Jūsų laukia įvairūs kovinio sporto užsiėmimai, naujas modernus kovos ringas ir specializuotos fizinio rengimo treniruotės. Ne kiekvienas klubas gali pasigirti nauju bei moderniu ringu kovinio sporto mėgėjams – čia sportuojantysis turi galimybę pasijusti tikru kovotoju.

Čia taip pat galėsite išmėginti naujovę „Jamm fit“, net iki keturių kartų efektyvesnes treniruotes raumenų elektrostimuliacijos kostiumo pagalba. Rengiant sporto klubą buvo atsižvelgta į skirtingą treniruočių specifiką, todėl parinktas būtinas inventorius maksimaliai treniruočių kokybei užtikrinti. Tokios specializuotos patalpos skirtos ir pritaikytos visiems vyrų, moterų, vaikų bei jaunimo poreikiams išpildyti.

Sporto treneriai – Europos lygio sportininkai

Ne paslaptis, kad didelė dalis sporto klubo sėkmės sudaryta iš trenerių komandos. „Fighting and Fitness Center“ dirbantys treneriai yra savo sporto šakos entuziastai, bet ir įvairių Europos bei pasaulio čempionatų, turnyrų nugalėtojai ir prizininkai: Hasan Khalilov, Marius Palionis, Mantas Stankis, Saulius Šeškevičius, Ovidijus Jurginas, Karolina Paulauskė ir kiti.

Treneriai visas savo žinias ir patirtį yra pasiruošę perduoti naujojo sporto klubo klientams, taip užtikrinant didžiausią treniruočių kokybę. Treneriai pabrėžia, kad užsiimant koviniu sportu, varžybose dalyvauti nebūtina. Dauguma klientų pasirenka tokias sporto šakas kaip alternatyvą sportiniams žaidimams ar treniruoklių salei.

Kovinis sportas tik vyrams – šiuolaikinis stereotipas

Šiuolaikinėje visuomenėje sudaryta klaidinga nuomonė, kad kovinis sportas priimtinas tik vyrams, jis per daug grubus ir „vyriškas“. Modernėjant pasauliui, kartu modernėja ir sportas. Kovinio sporto šakos puikiai tinka ir moterims, kadangi jų metu net tik dirba visi kūno raumenys, lavinamos fizinės bei psichinės galios, bet ir išmokstama įvairių savigynos elementų.

Įprasta ringe matyti vyrus, tačiau pamažu ten žengia ir moterys / Organizatorių nuotr.

Vidutiniškai tokioje treniruotėje sudeginama apie 700 kalorijų, tai reiškia, kad tokio tipo treniruotės yra puiki alternatyva norinčioms atsikratyti papildomų kilogramų ir gauti papildomos naudos. Čia dirbantys treneriai įvertina moterų pajėgumą ir galimybes dalyvauti kovinio sporto treniruotėse, todėl neretai treniruotės tikslai moterims iškeliami skirtingi, tačiau savo lygiu ne lengvesni vyrų tikslams.

Modernus ir įdomus fizinis rengimas – naujoji „treniruoklių salė“

Be kovinio sporto treniruočių naujasis „Fighting and Fitness Center“ turi ir platų spektrą fizinio rengimo (cardio) treniruočių. Už šias treniruotes yra atsakingi kvalifikuoti treneriai ir pagrindinis jų tikslas yra klientų fizinio tobulėjimo poreikis. „Boxing Blast“, „CrossTraining“, „Funkcinės treniruotės“.

Įvairios dinaminės treniruotės su begale skirtingų pratimų ir sistemų užtikrins kiekvienos moters bei vyro poreikių išpildymą. Visa tai vyks fizinio rengimo salėje, kurioje bus atliekami pratimai su savo kūno svoriu, partneriu bei specializuotu inventoriumi. Tokios sporto treniruotės yra puikus pasirinkimas norint padailinti kūno linijas, sustiprėti įvairiapusiškai bei smagiai praleisti laiką.

Visiška naujovė ne tik Kaune, bet ir Lietuvoje – EMS treniruotės

Šiuolaikinio žmogaus kasdienybė turbūt neįsivaizduojama be naujausių technologijų. Jos taip pat ateina ir į sportą. „Jamm fit“ arba EMS treniruotės turbūt neretam kauniečiui ar kaunietei yra girdimos pirmą kartą. EMS technologija – tai raumenų elektrostimuliavimo treniruotės, taikomos sporto, medicinos bei reabilitacijos srityse.

Klube siūlomos treniruotės taikant EMS technologiją / Organizatorių nuotr.

Jos ypatingos tuo, kad yra net iki 4 kartų efektyvesnės už įprastas treniruotes su svarmenimis. Specialiųjų elektros impuslų dėka kūno raumuo susitraukia iki 4 kartų galingiau, todėl bet koks rezultatas pasiekiamas žymiai greičiau. EMS treniruotės yra puikus pasirinkimas ir užimtiems, nuolat skubantiems ar laiko neturintiems žmonėms. Ši technologija 2 valandų treniruotę sutrumpina iki 20 min!

Visos „Jamm fit“ treniruotės vyksta individualiai, todėl jų metu pasiekiami ne tik puikūs rezultatai, bet ir išmokstama taisyklingai atlikti tam tikrus judesius, pratimus. Vienu metu treniruotę galima vesti vienam arba dviem žmonėms – tai itin patrauklu atėjusiems sportuoti kartu, pavyzdžiui, draugėms ar porai. Daugiau apie šias treniruotes sužinoti galite čia.

Kauniečiai „Fighting and Fitness Center“ klube yra laukiami jau nuo pirmadienio, adresu Savanorių pr. 350. Daugiau informacijos rasite „Fighting and Fitness Center“ „Facebook“ paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA