Kauno rajono savivaldybė remontuojama: gyventojai priimami kitur | Kas vyksta Kaune

Kauno rajono savivaldybė remontuojama: gyventojai priimami kitur

Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Įsibėgėjus Kauno rajono savivaldybės pastato rekonstrukcijai, savivaldybės darbuotojai laikinai keliasi dirbti į kitas patalpas.

[galerija kiek=”4″]

Pastarieji įsikūrė biurų komplekse „Žaliakalnio terasos“ bei Raudondvario pilyje.

Teisės aktai reikalauja, kad rekonstrukcijos metu statybvietėje gali būti tik statybos darbus atliekantys asmenys, todėl Taryba priėmė sprendimą laikinai perkelti pagrindinius Savivaldybės padalinius į Savanorių pr. 276 esantį biurų kompleksą „Žaliakalnio terasos“. Čia įsikūrė ir meras su savo pavaduotojais bei patarėjais, administracijos direktorius bei jo pavaduotojai.

Čia gyventojus priima Civilinės metrikacijos skyrius: jame registruojamos santuokos, ištuokos, išduodami gimimo liudijimai, kiti civilinės būklės akto įrašą liudijantys išrašai.

Raudondvario menų inkubatoriaus Mažojoje salėje jau posėdžiavo ir savivaldybės Tarybos nariai. Politikai čia dirbs keletą mėnesių, kol bus užbaigtas Savivaldybės pastato remontas.

1974 metais statytas pastatas Kaune (Savanorių pr. 371), kuriame daug metų veikė ir Savivaldybė, neatitiko šiuolaikinių reikalavimų, todėl jį buvo nuspręsta atnaujinti. Pirmajame etape buvo pakeisti langai, apšiltintos sienos, sutvarkytas stogas, pakeista šildymo sistema, įrengtas vėdinimas.

„Dabar laukia sunkiausias etapas – vidaus rekonstrukcijos darbai“, – sakė administracijos direktorius Antanas Nesteckis.

Direktorius tvirtino, kad rekonstravus Savivaldybės patalpas, jos bus pritaikytos ir neįgaliesiems, bus sukurtos naujos erdvės, gyventojams paslaugos bus teikiamos greičiau ir kokybiškiau. Savivaldybėje jau įdiegta vieno langelio sistema.

Savivaldybės darbo laikas ir darbuotojų telefonai nesikeičia, juos galima rasti interneto svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA