Parduodamas Kauno centre veikęs „Laisvės“ kino teatras | Kas vyksta Kaune

Parduodamas Kauno centre veikęs „Laisvės“ kino teatras

aruodas.lt nuotr.

Bendrovė „Galinta ir partneriai“ parduoda apleistą buvusio kino teatro „Laisvė“ pastatą Kaune, Laisvės alėjoje. Turtą parduodantis brokeris pranešė, kad įmonė tokio sprendimo kol kas nekomentuoja.

[galerija kiek=”4″]

Skelbimų tinklalapyje aruodas.lt nurodoma, kad už 1,15 mln. eurų parduodamas 0,2 ha sklype esantis 3 tūkst. kv metrų bendro ploto pastatas Laisvės alėjoje 46A.

Registrų centro duomenimis, „Galinta ir partneriai“ pastatą įsigijo 2001-aisiais, pasak žiniasklaidos – iš bankroto administratoriaus. Jame veikė keli naktiniai klubai, o pastaraisiais metais pastatas buvo nenaudojamas.

Registrų centro duomenimis, bendrovę „Galinta ir partneriai“ valdo Marijus Mazuchas, „Galinta“ ir „Kauno Vitingas“.

Skelbiama, kad tarpukariu pastatytas kino teatras „Forum“ sovietmečiu buvo pavadintas „Laisve“, o filmų jis neberodo jau apie 16 metų. Anksčiau įstaiga priklausė savivaldybei, vėliau didžioji dalis akcijų buvo parduota verslininkams ir kino teatras bankrutavo.

Pastatas daug kartų degė, bet kino salė pakenčiamos būklės – čia išlikusios tarybinių laikų medinės kėdės, nemažai kino teatro laikus menančių daiktų, kurie patalpas veikiau šiukšlina nei puošia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA