Pričiupo į reperio Eminem koncertą besiruošiančius kauniečius: kviečia ne pasilinksminti | Kas vyksta Kaune

Pričiupo į reperio Eminem koncertą besiruošiančius kauniečius: kviečia ne pasilinksminti

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbtas įvykis apie Kauno „Žalgirio“ arenoje antradienį įvyksiantį garsiojo amerikiečių reperio Eminem koncertą. Tačiau juo susidomėjusiems melomanams teks nusivilti – žinomi kūriniai didžiausioje šalies arenoje neskambės. Šį renginį virtualioje erdvėje sukūrę internautai prisipažino turintys kitokią misiją ir kvies visai ne pasilinksminti.

Akį rėžiantį plakatą, kuriame puikuojasi amerikiečių žvaigždė reperis Eminemas, socialiniame tinkle pastebėjo tūkstančiai „Facebook“ vartotojų. Informacija apie rugsėjo 11 d. turintį įvykti koncertą susidomįjo 29 tūkst. žmonių, o 3 tūkst. paspaudė mygtuką „dalyvausiu“.

Eminemo koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje / Fiksuotas ekrano vaizdas

Remiantis socialiniame tinkle paplitusios žinios turiniu, rytoj laikinąją sostinę turėtų drebinti ne tik Eminemo repas, bet ir Jay Z, Kanye West, Ariana Grande, Zyan Malik, 21 Savage bei Lil Dicky muzikos garsai. Tačiau į koncertą susiruošę kauniečiai liks namuose, nes įprastai apie tokio pobūdžio grandiozinius renginius informuojantys Kauno „Žalgirio“ arenos atstovai šį kartą oficialiai žinios nepaskelbė ir nepatvirtino apie jos realumą.

Eminemo koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje / Fiksuotas ekrano vaizdas

Renginio įvykį „Facebook“ sukūrę jaunimo mėgiamos grupės „One Direction“ gerbėjai rugpjūčio 30 dieną paskelbė apie tai, jog koncertas iš tiesų neįvyks, o didinti susidomėjusiųjų įvykiu žmonių skaičių esą siekta ne šiaip sau – vardan kilnios misijos, paskatinti aukoti nepelno siekiančiai visuomeninei organizacijai.

Paskelbtų panašaus braižo renginių socialiniuose tinkluose pasitaiko ne vienas. Praėjusią žiemą portalas „Kas vyksta Kaune“ rašė apie Naujametį Ryčio Cicino koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje, kuris iš tiesų neįvyko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA