Ežerėlyje – didelis policijos sujudimas, pakeltas sraigtasparnis (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Ežerėlyje – didelis policijos sujudimas, pakeltas sraigtasparnis (papildyta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Sekmadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie policijos ekipažus, zujančius Kauno rajone. Gyventojų teigimu, ratus čia suka ir sraigtasparnis.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtoju, šis patvirtino, kad Ežerėlio apylinkėse ieškoma dingusio vyro.

Tai lietuvis, grįžęs iš Anglijos – policijos duomenimis, vyras visą savaitę galėjo vartoti alkoholį ir vaikščioti kažkur į vakarus nuo Kauno nutolusiuose rajonuose, o namiškiai ieško dingusiojo.

Portalo skaitytojai taip pat informavo, kad vyro nuotraukos iškabintos vietinėse parduotuvėse bei pasidalijo atvaizdu su „Kas vyksta Kaune“.

Ežerėlyje ieškomas vyras / Skaitytojo nuotr.

Kiek rimta situacija, pareigūnai kol kas nežino. Žmogaus paieška oficialiai paskelbta šiandien. Į Ežerėlį išsiųsti trys policijos ekipažai: čia dirba kinologai, teritorija žvalgoma iš oro – pakeltas sraigtasparnis.

Kol kas paieškos vaisių nedavė, pareigūnai tebešukuoja Kauno rajone esančio miestelio prieigas.

Papildyta 22.31 val.

Kauno apskrities VPK budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad policijai pradingėlio nepavyko surasti, tačiau atsiliepę žmonės pranešė vyrą matę gyvą ir sveiką, su juo viskas gerai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA