Policija aiškinasi Senamiestyje vykstančioje mugėje nutikusį incidentą (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Policija aiškinasi Senamiestyje vykstančioje mugėje nutikusį incidentą (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie nemalonų sujudimą Kauno Senamiestyje. Esą gyventojų sučiuptas ir pareigūnams perduotas vagis.

Penktadienį prasidėjusi ir visą savaitgalį senojoje miesto dalyje vykstanti „Kauno mugė. Ruduo 2018“ nepraėjo be neramumų. Apie 16.20 val. portalo skaitytojas pranešė, kad gatvėje prigriebtas vagišius.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtoju, šis patvirtino, kad pranešimas apie M. Daukšos gatvėje sučiuptą vyrą gautas 16.10 val.

Kauniečiai patys griebė vyrą, bet viskas pasisuko netikėta linkme / Skaitytojo nuotr.

Pareigūnai įvykio vietoje su pranešėja aiškinasi, kas nutiko, kokios incidento aplinkybės, ar apskritai įvykdyta vagystė. Atvykus patruliams esą visi atsiėmė savo pretenzijas. Budinčio pareigūno teigimu, daugiau vagysčių Senamiestyje šiandien nefiksuota, diena rami.

Primename, kad rugsėjo 7-9 dienomis Vilniaus gatvėje ir Rotušės aikštėje šurmuliuoja „Kauno mugė. Ruduo 2018“, kurioje prekiaujama tradicinėmis rudeniškomis gėrybėmis, vyksta įvairūs koncertai ir aktorių pasirodymai. Taip pat šį savaitgalį uždaromas 2018-ųjų Senamiesčio vasaros sezonas.

Papildyta 17.33 val.

Kauno apskrities VPK budintis pareigūnas nurodė, kad šalys išsiskyrė taikiai. Esą įvyko nesusipratimas tarp rankinę mugėje pardavinėjusių asmenų ir dviejų praeivių.

Mergina paėmė rankinę ir padavusi ją vyrui turėjo atsiskaityti, bet nesumokėjo – pardavėjai tai traktavo kaip mėginimą daiktą nugvelbti. Galiausiai moteris atsisakė pirkti rankinę ir žmonės nuėjo savais keliais neturėdami vieni kitiems pretenzijų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA