Žinomai Kauno bendrovei nepasisekė: ant kelio pabiro gyvas krovinys (video) | Kas vyksta Kaune

Žinomai Kauno bendrovei nepasisekė: ant kelio pabiro gyvas krovinys (video)

Stopkadras

Kartas nuo karto pasitaiko, kad iš priekabų ant kelio kristų ir dužtų alaus buteliai, plytos ar konteineriai nameliai, tačiau prie Alytaus penktadienį nutiko kai kas tikrai neįprasto. „Kauno grūdų grupės“ sunkvežimiui „Pametus“ du specialius konteinerius, kelią užblokavo vištos.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė „KG Group“ Ryšių su visuomene vadovas Šarūnas Pundzius, eismo įvykis užfiksuotas penktadienį, apie vidurdienį, Alytaus prieigose. Ant važiuojamosios dalies iš priekabos pabirus dviem konteineriams su vištomis, šios užtvėrė kelią link Vilniaus.

„Žmonės sužaloti incidento metu nebuvo. Vištų aukų ar sužeistų paukščių kažkiek bus, tačiau tikslus skaičius dar nežinomas. Labai daug neturėtų būti“, – informavo Š. Pundzius.

Anot jo, 2013 m. pagamintas sunkvežimis „Mercedes-Benz“ buvo techniškai tvarkingas, vairuotojas blaivus, patyręs, bet, spėjo „KG Group“ atstovas, siauroje žiedinėje sankryžoje priekaba užvažiavo ant borto, pakrypo ir krovinys iškrito.

„Tiek sunkvežimis, tiek konteineriai specialiai pritaikyti sparnuočiams transportuoti ir kuriami taip, kad šitokiais atvejais krovinys patirtų kuo mažiau žalos. Pervežimą reglamentuoja ir tam tikri įstatyminiai reikalavimai, kurių griežtai laikomasi. Aišku, konteineris sunkus, ir jam krentant iš didesnio aukščio paukščiai gali patirti sužeidimų“, – aiškino Š. Pundzius.

Dviejuose konteineriuose, nurodė jis, telpa apie 400 viščiukų broilerių. Paukščiai buvo vežami iš Krikštonių (Lazdijų r.) į Vilniaus paukštyną. Krovinys draustas – iškvietus policiją, įvykis įformintas. Visgi, likviduoti incidento pasekmes buvo nelengva, kadangi vienas konteineris sveria apie pusę tonos. Jiems sukelti atgal į priekabą buvo reikalinga papildoma technika, eismas šioje vietoje atnaujintas po kelių valandų.

„Jeigu būtų tik tokios problemos, gyvenimas būtų labai malonus, – šyptelėjo Š. Pundzius. – Gaila, bet dažnai įvyksta daug baisesnių avarijų. Čia kaip ir nieko baisaus nenutiko.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA