Kauno rajono gyventojus sukrėtė skausminga avarija: yra nukentėjusiųjų (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kauno rajono gyventojus sukrėtė skausminga avarija: yra nukentėjusiųjų (papildyta)

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojo nuotr.

Penktadienio pavakarę Kauno rajone nutiko skaudi nelaimė: avarijos metu nukentėjo jaunuoliai ir mažamečiai vaikai, rašo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Rugsėjo 7 d. apie 16:45 val. Aleksote įvyko eismo įvykis – Sniegenų ir Žilvičių gatvių sankryžoje susidūrė automobilis „Audi“ ir motoroleris.

Neišvengta ir rimtesnių pasekmių. „Sunkiai sužeisti abu motoroleriu važiavę jaunuoliai, o automobilyje nukentėjo mažamečiai vaikai“, – matytu įvykiu pasidalino kaunietis.

Skaitytojas taip pat informavo, kad, remiantis pirminiais duomenimis, avarijos kaltininkai – jaunuoliai, važiavę šalutiniu keliu.

Įvykį stebėjęs vyras giria operatyviai prisistačiusias greitąją pagalbą ir policiją.

Papildyta:

Susisiekus su Kelių policijos valdyba, jie patvirtino, kad įvyko motorolerio ir lengvojo automobilio susidūrimas: eismo įvykį sukėlė iš šalutinio kelio su motoroleriu važiavę jaunuoliai.

Pasak valdybos darbuotojo, jaunuoliai (2002 m. gimimo) ir mažametis (2012 m. gimimo) išvežti į ligoninę.

Abiejų jaunuolių būklės vis dar tiriamos, visgi, jie patyrė rimtesnius kūno sužalojimus: vienam galimai yra lūžęs šlaunikaulis.

Mažametis kūno sužalojimų nepatyrė, tačiau yra ištiktas šoko.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA