Kaunietis E. Jakilaitis debiutuoja naujame amplua: tame matau daug romantikos | Kas vyksta Kaune

Kaunietis E. Jakilaitis debiutuoja naujame amplua: tame matau daug romantikos

R. Tenio nuotr.

Žurnalistas Edmundas Jakilaitis rudenį debiutuoja naujame amplua – kaip Žinių radijo laidų vedėjas. Nuo rugsėjo 10 d. pirmadieniais čia jis ves netikėtų pokalbių laidą „Kompleksiniai pietūs“.

„Dirbti radijuje buvo sena mano svajonė, bet niekas niekada nesiūlė, o ir aš pats niekada nesisiūliau. Sulaukęs Žinių radijo pasiūlymo, šiek tiek mandagiai pasilaužiau ir su džiaugsmu sutikau. Juolab kad laida bus kitokia, nei žmonės yra įpratę matyti ir girdėti“, – sakė E. Jakilaitis.

Naujoje laidoje „Kompleksiniai pietūs“ jis žada kalbėti bendresnėmis temomis nei tos dienos aktualijos.
„Man atrodo, kad galime eiti šalia aktualijų ir būti labai aktualūs. Tarkim, jei ši laida būtų buvusi transliuojama tuomet, kai Lietuvoje lankėsi Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu, šioje laidoje būčiau kalbinęs Vilniaus rabiną. Kalbėsimės su žmonėmis, kurie yra įdomūs dėl savo neįtikėtinų pasiekimų, kurie jau nukeliavo ar dar tik įpusėjo įspūdingą savo gyvenimo ar karjeros kelionę. Tikrai rasime žmonių, kurių įdomu klausytis, kurių nereikia spausti į kampą, nes jie ir taip neturi ko slėpti. Mano vaidmuo šiose laidose bus šiek tiek kitoks, ir aš matau tame labai daug romantikos. Man atrodo, kad aš moku ne tik spausti, bet ir prakalbinti žmones, nes 20 m. žiniasklaidoje nieko kita ir neveikiu – tik kalbuosi su žmonėmis. O kaip man tai sekasi, galės nuspręsti Žinių radijo klausytojai ir žiūrovai“, – sakė jis.

Pasak radijo generalinės direktorės ir vyriausiosios redaktorės Laimos Abromaitytės-Sereikienės, Žinių radijas nuolat ieško būdų, kaip nustebinti savo klausytojus ir žiūrovus, todėl pasiūlymas vienam iš įtakingiausių Lietuvos žurnalistų, ilgamečiam politinių aktualijų laidų vedėjui E. Jakilaičiui vesti pokalbių laidą ir pasirodyti naujame amplua neturėtų būti visai netikėtas.

„Žinių radijuje darbo dienomis nuo 12 val. transliuojamos pokalbių laidos labai mėgstamos mūsų klausytojų ir žiūrovų. Esame informacinis radijas, tačiau žmonėms pietaujant, per pietų pertrauką tvarkantis reikalus ar vykstant į susitikimus aktualijų laidų netransliuojame – kiekvieną darbo dieną siūlome vis kito žinomo žmogaus vedamą laidą. Antradieniais 12 val. pokalbių laidą veda Raigardas Musnickas, trečiadieniais – Beata Tiškevič, ketvirtadieniais – Algis Ramanauskas, penktadieniais – Agnė Grigaliūnienė. Labai džiaugiamės, kad nuo rugsėjo 10 d. prie šios laidų vedėjų komandos prisijungia ir Edmundas Jakilaitis“, – sakė L. Abromaitytė-Sereikienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA