Keliose miesto centrinėse gatvėse tris dienas įsivyravusi aklina tamsa | Kas vyksta Kaune

Keliose miesto centrinėse gatvėse tris dienas įsivyravusi aklina tamsa

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Į redakciją kreipėsi pasipiktinęs skaitytojas, jo teigimu, Kauno miesto centre trečia diena įsivyravusi tamsa – tam tikrose gatvėse nėra apšvietimo.

Gerai besimatančio dangaus sąlygos nesužavėtų net ir romantikų: pasak kauniečio, Trakų g. žmonės priversti žygiuoti išardytais šaligatviais arba tiesiog keliu. Bet kuriuo atveju, tai nėra itin saugu ir patogu.

„Ar darbai neturėjo būti suderinti?“, – retoriškai teiraujasi skaitytojas.

Ir, išties, kelio remonto darbai ir aklina tamsa nesudaro gerų sąlygų vakariniams pasivaikščiojimams.

Priežastis, kodėl buvo priimtas švietimo nutraukimo sprendimas, yra aiškus. Tik kaunietis stebisi, kodėl gyventojai nebuvo apie tokias sąlygas informuoti iš anksto ir kam prireikė tamsoje paskandinti visą rajoną: Trakų g., Dainų g., Baritonų g., Sopranų g., Dainos g., K. Būgos ir kitas.

„Trakų g. keičiami elektros stulpai, bet visam rajonui be perspėjimo buvo atjungtas ir kitų gatvių apšvietimas“, – rašo kaunietis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

 

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA